Joel Kinnamans sambo var förlovad med sexsåpa-profil

Cleo Wattenström som nu är tillsammans med Joel Kinnaman, var tidigare förlovad med hårdtatuerade Kim Gidlund från "Ex on the beach".

Den senaste tiden har tatuerade Cleo Wattenström, 23, från Sundbyberg lagt upp bilder glatt poserande med sin superhunk till pojkvän, Joel Kinnaman, 35, i sociala medier. Men för några år sedan var det en annan känd man som hon hurtigt poserade bredvid, nämligen dåvarande fästmannen och sexsåpa-profilen från “Ex on the beach“, Kim Gidlund, 29.

I två år hade Kim och Cleo varit och jobbat ihop – innan det tog slut. Paret var även förlovade.

– Hon var väl ledsen över det och jag var nog också ledsen över det så klart, men det funkade inte riktigt. Vi var så bra vänner och arbetskollegor. Jag ville inte att det skulle bli något dåligt slut. Jag sa att det här kommer inte att bli bra, det är bättre att vi bryter, säger han i Aftonbladet.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Efter uppbrottet var det inte bara Joels famn som Cleo landade i.

– Det var jobbigt så klart och vi träffades lite till och från. Sen åkte hon i väg och började träffa nya liksom och en av dem var Joel, säger Kim och berättar att Cleo hade tatuerat in Kims namn som en kärlekshyllning.

När Cleo blev ihop med Joel tatuerade hon över Kims namn – och skrev “Joel” istället. Nyligen flyttade Cleo och Joel ihop in i en stor lyxvilla nära Sunset Strip i Hollywood. Och Kim har ingen kontakt med sin förra fästmö.

– Vi är vänner, vi har varit tillsammans, vi har varit förlovade, vi är fortfarande vänner.., säger Kim som njuter av sitt singelliv, vilket inte minst syns i såpan “Ex on the beach”.

Där beskrivs han såhär: “Kim gillar alla möjliga typer av tjejer och tjejerna i Ex on the Beach hoppas han är snygga, lite smarta, och k**a som fan”.

Det var sommaren 2014 som Cleo mötte Joel Kinnaman. Kim Gidlund är glad för hennes skull.

– Hon träffade en kille som hon verkar vara kär i och som är framgångsrik, säger Kim.

Foto: IBL

SENASTE NYTT!