Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Kim Kardashians kroniska sjukdom tillbaka: ”Har spridit sig”

08 feb, 2019 
Lina Arvidsson
Kim Kardashian om sin psoriasis
Kim Kardashian lider sedan många år av den kroniska sjukdomen psoriasis. I början av året twittrade hon att utslagen var värre än någonsin. Nu har de spridit sig till hennes ansikte.
Annons

Kim Kardashian, 38, är en av världens mest kända kvinnor och blir dagligen fotograferad av såväl sig själv som paparazzis. I veckan fastnade hon på bild med var som visade sig vara utslag i ansiktet.

Kim Kardashian har flera gånger berättat att hon lider av den kroniska sjukdomen psoriasis som bland annat ger utslag på huden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hon har testat alla möjliga metoder för att få utslagen under kontroll. Hon har till och med gått så pass långt att hon smörjt dem med systern Kourtney Kardashians, 38, bröstmjölk. Hon har också testat ljusterapi som behandling. Hon har också en ljusterapimaskin i sitt hem.

Värre än någonsin

I slutet av december 2017 berättade Kim Kardashian att hennes psoriasis var bättre än någonsin. Men i slutet av 2019 hade det vänt. Precis innan nyår twittrade Kim Kardashian om sjukdomen.

Annons

Jag har aldrig sett det så här förut och jag kan inte täcka över det som det är nu. Det har tagit över min kropp. Har någon provat en medicin för psoriasis och vilken fungerar bäst? Behöver hjälp så fort som möjligt!!!” skrev hon då på Twitter.

Nu har alltså utslagen dykt upp i Kim Kardashians ansikte, något som fångades på bild den 5 februari.

Doktor Jason Emer säger till tidningen Hollywood Life att det är oroande att utslagen spridit sig.

– När det har spridit sig till hennes ansikte behöver hon få det under kontroll. Det kanske inte är hennes eller hennes läkares fel, det kan vara så att hennes immunsystem är ur balans, säger Jason Emer och fortsätter:

– Någon som Kim arbetar konstant, är under mycket press, som arbetande mamma. Det är inte konstigt om hon får utbrott.

FOTO: TT

Annons