LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kim Kardashians lyxiga barnkalas upprör fansen: ”Varför?”

30 jan, 2019 
AvLotta Gray
Kim Kardashian får kritik efter Chicagos barnkalas
När Kim Kardashian och Kanye Wests dotter Chicago fyllde ett år anordnade de ett galet party som provocerade en del av fansen.
Annons

Den 16 januari förra året föddes Kim Kardashian, 38, och Kanye Wests, 41, tredje barn, en liten flicka som kom till världen med hjälp av en surrogatmamma. Dottern fick namnet Chicago och nu när hon fyllde ett år hade familjen inget vanligt party utan ett med Alice i underlandet-tema.

Hela huset kläddes i gräsmattor och träd och både personal och Kim själv var klädda i temat för dagen. Följarna på Instagram där hon postat bilderna är lyriska även om en del är tveksamma till en så påkostad fest till ett så litet barn.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

o who are you throwing these lavish parties for. A 1 year old has no clue what’s going on nor will she ever remember. How much more attention do you need? Sad

”Varför har du en så pampig fest för en ettring som inte ens vet vad som händer eller kommer att minnas det?”, skriver en person.

”När jag fyllde ett år fick jag en kladdkaka på min födelsedag”, skriver en annan.

Vad hände med bullar och varm choklad?”, undrar en tredje.

Annons

Väntar sitt fjärde barn

Att flickan döptes till Chicago var lite otippat då man trodde hon skulle få ett kort namn. Men Chicago ska vara en hyllning till Kanye Wests hemstad. Lite av en chock då Kim tidigare har sagt att namnet de väljer skulle vara kort och enstavigt, samt lättstavat. Dock har hon ha löst det genom att ge Chicago ett smeknamn i form av ’Chi’, som uttalas ’Shy’.

Sedan tidigare har familjen North, 5, och Saint West, 3, och lär vänta sitt fjärde barn, också via en surrogatmamma. För några veckor sedan lyckades programledaren Andy Cohen, 50, få med alla tre Kardashian-systrarna i sin talkshow Watch What Happens Live with Andy Cohen. Kim, Kourtney Kardashian, 39, och Khloe Kardashian, 34, var alltså alla tre samlade på en och samma plats för första gången på sju år – och det var här som Kim bekräftade att de väntar att fjärde barn via surrogat.

Enligt Hollywood Life frågade programledaren rätt ut om Kim och Kanye väntar ett till barn.

Annons

– Det gör vi, svarade Kim.

– Det är en pojke, jag tror att det har kommit ut redan, avslöjade Kim i tv-rutan.

Och det finns en förklaring till varför ryktena började cirkulera om en kommande bebis långt innan nyheten bekräftades.

– Jag blev full på vår julfest och sa det till folk och jag kan inte komma ihåg vem jag berättade det för, avslöjar Kim.

Kika i bildspelet nedan för att se bilder från kalaset:

FOTO: Evan Agostini/TT/Instagram

Annons