Artikeln innehåller reklamlänkar

Kim Kardashians karriärsbeslut för femåriga dottern North: "Så häftigt"

North West, 5, debuterar som modell

Kim Kardashian låter dottern North West komma in i yrkeslivet i ett tidigt skede. Redan vid 5 års ålder har hennes föräldrar gjort ett stort karriärsbeslut för henne och på Instagram hyllas femåringen ordentligt.

Majoriteten av medlemmarna i familjen Kardashian-Jenner kan titulera sig som modeller och nu håller 5-åriga North West traditionen vid liv. Hon är dotter till Kim Kardashian, 37, och Kanye West, 41, så det kommer kanske inte som någon överraskning att hon skulle göra sig en karriär inom modebranschen.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

North West har debuterat som fotomodell nyligen tillsammans med mamma Kim Kardashian och mormor Kris Jenner, 61. Märket som de tre generationerna representerar tillsammans är inget mindre än modejätten Fendi. Märket firar 10-.årsjubileum för deras Peekaboo-väska och det ville de göra genom en internationell kampanj där North West, Kim Kardashian och Kris Jenner står i fokus.

Men det är inte bara bilderna i kampanjen som trion ska pryda, de ska dessutom vara stjärnorna i en kort film som spelas in i Los Angeles där Kanye Wests hit “Love lockdown” är soundtrack för märket. Till tidningen Women’s wear daily berättade Silvia Venturini Fendi att hon ville att kampanjen skulle vara familjär.

– Idén var att expandera familjekonceptet som en del av vår historia, och vi ville har vi ville ha en familj med kvinnor. När det gäller Kardashian-familjen så är de tre väldigt starka kvinnor med starka personligheter. Det är en ikonisk familj som alla känner till, men vi ville visa en mer intim sida av dem, säger Silvia.

På Instagram har Kim Kardashian själv publicerat videon som de spelat in till kampanjen och skrivit hur tacksam hon är över att fått arbeta med sin dotter och mamma.

“Dessa Fendi-minnen. Att ha fått filma denna kampanj med min mamma och dotter kommer jag för evigt att hålla varmt om hjärtat”, skriver hon.

Och i kommentarsfältet öser hennes följare kärlek över videon, de älskar den. Förutom att de ger trion komplimanger så älskar de det faktum att North West är en del av kampanjen tillsammans med sin mamma och mormor.

“Så häftigt”, skriver en i kommentarsfältet.

“En Fendi-kampanj? Hon är bäst. De är bäst”, skriver en annan.

North West debuterar som modell vid fem års ålder.

North West är dotter till Kim Kardashian West och Kanye West, och Norths modelldebut gjordes tillsammans med mamman.

North, Kim och mormor Kris Jenner är ansiktet utåt för Fendis nya kampanj.

Det är en internationell kampanj som ska ge en familjär känsla.

Förutom bilder så har de även spelat in en fin film.

Soundtracket till filmen är pappa Kanyes låt "Love lockdown".

LÄS OCKSÅ: Kim Kardashian snålar inte: Notan för Norths 5-årsdag avslöjad

LÄS OCKSÅ: Kim Kardashians oväntade video med Tristan efter otrohetsdramat: ”Ta bort”

Foto: IBL, Stella pictures, Instagram 

 

 

SENASTE NYTT!