Artikeln innehåller reklamlänkar

Kim Kardashians oväntade video med Tristan efter otrohetsdramat: ”Ta bort”

Tristan och Kims oväntade video

Kim Kardashian tog onekligen sin systers parti efter Tristan Thompsons otrohetsaffär när hon vägrade uttala hans namn. Men nu har hon publicerat en video på de två ihop.

Om det var någon som satte ner foten när det gällde Tristan Thompsons, 27, otrohetsaffär mot då höggravida Khloé Kardashian, 34, så var det hennes syster Kim Kardashian, 37. Hon inte bara tog sig till förlossningen när Khloé och Tristans dotter True föddes, utan hon var även den första i familjen att bryta tystnaden om skandalen. Och hon var allt annat än nöjd.

– Jag vet inte ens hur jag ska beskriva det förutom att det är så ”fucked up”. Vi var verkligen glada för Khloés skull och det är vi fortfarande. Hon är stark och hon gör så gott hon kan och det är en väldigt sorglig situation, sa hon i en intervju med Ellen DeGenerees.

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband (länk till Aller media shop)

Men nog gjorde hon sitt största statment när hon bestämde sig för att sluta uttala Tristans namn.

– Kim hatar Tristan och hon vill inte prata om honom alls, berättade en källa till sajten Radar Online och fortsatte:

– Kim vägrar att ens säga hans namn!

Men i samband med Khloés födelsedag här om dagen syntes Kim och Tristan på en video på Instagram ihop – skrattandes. Det hela handlade om att Kim tvingade Tristan att ta bort blockeringen han satt på henne på Instagram. Trots en känslig fråga verkar de kunna se på det hela med ro.

– Eftersom att det är Khloés födelsedag ska jag be honom att ta bort blockeringen, säger Kim i videon.

När han ska ta bort blockeringen inser hon även att flera av Khloés närmsta vänner är blockerade, vilket får henne att brista ut i ett chockerat skrik.

LÄS OCKSÅ: Kim Kardashians revansch på Tristan – efter otroheten mot Khloé

LÄS OCKSÅ: Kim Kardashian talar ut om Khloés beslut – efter otroheten

FOTO: Ibl, Instagram

SENASTE NYTT!