TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Kim Kardashian snålar inte: Notan för Norths 5-årsdag avslöjad

29 jun, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
North West, dotter tillrapparen Kanye West och realityprofilen Kim Kardashian, hade en dyr 5-årsdag nyligen.
Kim Kardashian och Kanye West höll inte i plånboken när äldsta barnet North fyllde fem år den 15 juni. Nu har notan för femårsdagen avslöjats!
Annons

Den 15 juni, på North Wests, femårsdag uppdaterade hennes mamma Kim Kardashian, 37, stolt sin Instagram:

“Min lilla tjej fyller fem idag. Inte kunde jag ana att jag skulle få min bästa vän för livet! Jag är så tacksam för att vara din mamma Northie! Du har bringat mer glädje till min värld än jag någonsin kunnat ana. Jag kan inte fatta att du är så stor nu!”

North hade ett kalas med sina vänner och kusiner, men Kim Kardashian och maken Kanye West, 41, ordande också en lyxig dag i New York för sin dotter. Nu har notan för resan avslöjats, och det är inte en billig tillställning! 90 000 kronor har makarna Kardashian West pungat ut på femåringen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men då höll de inte tillbaka heller. Bland annat ska North West ha fått besöka en hårsalong där de stylade hennes hår som sin mammas.

– North fick sitt hår plattat, speciellt för tillfället “för att se ut som mamma”, säger en källa till tidningen Life & Style som även tidningen OK! har citerat.

Annons

Familjen besökte även flotta restauranger, glassbarer, konditorier och godisbutiker. Höjdpunkten för North var nog däremot Broadway-musikalen Frozen.

Dagarna i New York blev lyckade, och det mest dramatiska som hände var att North West konstant var hög på socker.

– Det var det största dramat: sockertoppar och sockerbaksmälla, konstaterar källan.

Men så fyller man ju bara fem en gång i livet…

Se bilder från Norths New York-resa:

Annons