LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kikki Danielssons son Viktor Roos okända karriär – gör inte som sin mamma

07 jan, 2024 
Linn Seipel
kikki danielsson med familjen
Kikki Danielsson har de två nu vuxna barnen Viktor och Emma Roos.
Nu framkommer ny information om Viktor Roos, som gjort ett yrkesval långt ifrån mamma och pappa.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kikki Danielssons sorg efter splittringen från barnen: ”Tog avstånd”Brand logo
Kikki Danielssons sorg efter splittringen från barnen: ”Tog avstånd”

Folkkära artisten Ann-Kristine ”Kikki” Danielsson, 71, har två vuxna barn: Emma Roos, 38, och Viktor Roos, 32. Båda fick hon tillsammans med dansbandsprofilen Kjell Roos, 67, som det tog slut med för över 20 år sedan. Skilsmässan skapade på sin tid många rubriker, och Kikki har själv beskrivit den som sitt "största misslyckande i livet", när hon medverkade i Renées brygga förra året.

– Jag har väl aldrig varit ett ”fruämne”. Jag blir väldigt lätt kär, det blossar upp som en valborgseld, men brinner ner ännu fortare. Största anledningen till att jag inte ställde till med skilsmässa var att jag var ett skilsmässobarn och inte ville sätta mina barn i den sitsen. Men det blev ohållbart till slut..., har Kikki tidigare sagt i en intervju.

kikki danielsson kjell roos barnen
Kikki och Kjell med barnen, 1995.

Kikki Danielssons svåra år – vann tillbaka barnens kärlek

Sorgen hon kände efter separationen ledde henne in i destruktiva år, där alkoholen användes som tröst. Under perioden åkte hon dit för rattfylla två gånger, och relationen med barnen blev ansträngd.

Annons

– Barnen pratade inte med mig, det var väldigt mörkt, sa Kikki också i Renées brygga.

Idag har Kikki en bra relation med barnen, och hon har till och med fått barnbarn att glädjas åt. Men det tog sin lilla tid, har hon berättat tidigare i en intervju med Amelia.

– De har fått styra. Jag vill inte tränga mig på. Det fick bli när de kände sig mogna. Vi har en sådan fin relation nu. Det var väldigt viktigt för mig att inte skriva något i boken som skulle förstöra det och det pratade Sulo och jag mycket om innan vi satte i gång. Så jag har haft sista ordet när det gäller allt som kommit med, det känns bra och jag är stolt över hur den blev, sa Kikki då till tidningen.

Viktor Roos lagkapten i fotboll – i mamma Kikki Danielssons hemort

Barnen har sällan synts i offentliga sammanhang genom åren och så vitt vi vet har de valt en helt annan väg i livet, jämfört med både mamma och pappa. Sonen, Viktor Roos, är nämligen lagkapten i Kikkis hemort Bollnäs fotbollslag, i division tre. På deras Instagram meddelar laget om han förlängt sitt kontrakt med föreningen. Där verkar Viktor ha spelat ett tag då de finns ett inlägg också för flera år sedan, där de står att han fått förlängt även då.

”Kontraktsförlängning. Vår kapten #23 Viktor Roos förlänger kontraktet ©️ Viktor går in på sin åttonde raka säsong med Giffarna.Viktor spelade 21 av 22 seriematcherna under 2023.Vid alla dom 21 stycken matcherna spelade Viktor alla 90 minuterna och blev den Bollnässpelaren med mest speltid i div3 under säsongen. Viktor noterades för 1 mål och 2 gula kort.”, står det i inlägget.

FOTO: Micael Engström/K-G Kristoffersson/TT, Instagram, TV4

Annons