LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kikki Danielssons oro inför julen – vädjan inför alla

22 dec, 2023 
Kikki Danielsson har stött på trubbel med sin katt.
Nu vädjar hon till följarna och uttrycker sin oro inför julen.
– Jaha, nu blir hon sjuk lagom till julen tänkte jag, skriver Kikki på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kikki Danielssons sorg efter splittringen från barnen: ”Tog avstånd”Brand logo
Kikki Danielssons sorg efter splittringen från barnen: ”Tog avstånd”

Kikki Danielsson har en lång och gedigen karriär. Men än idag håller hon på för fullt! Under det här året har hon haft ett fullspäckat schema med både en sommarturné och flera spelningar nu i december.

Nu är julen här och förhoppningsvis får Kikki ta det lugnt med en välförtjänt semester. Men det är något som oroar henne inför julen. Det är i ett inlägg på Instagram som hon vädjar till följarna.

Kikki Danielssons oro inför julen – vädjar till följarna

”Den här paranta Ladyn kom till mig 2012. Igår kväll var hon ordentligt orolig, jamade och skulle klättra på allt! Jag vet att hon inte gillar kyla, men det gick Inte att få ut henne”, skriver Kikki.

Det är Kikkis katt som inte verkar gilla kylan och vägrar gå ut.

”Jaha, nu blir hon sjuk lagom till jul” tänkte jag. Allt upprepades ikväll med samma beteende. Jag höll på med tvättmaskinen, när primadonnan hoppar upp och sätter sig i vasken och börjar PINKA. Hon var rumsren när hon kom 2012 och jag har aldrig sett henne göra nåt inomhus!!”, förklarar hon.

Flera följare har skickat in sina tips och hoppas att det löser sig för Kikki och katten.

Kikki Danielssons tunga bakslag

Kylan och vädret har även varit ett problem för Kikki. Nyligen beskrev hon att hon varit ”insnöad” den senaste tiden. Det blir tredje gången på kort tid.

”Första gången lyckades jag skotta fram en pygméstig så jag kunde ta mig till bilen. Häromdan var jag totalt Insnöad igen!! Då hör jag att någon skottar utanför dörren, en riktigt bred gata. Vet dock inte vem som gjort detta jobb, men jag är oerhört tacksam.”

FOTO: TV4

Annons