LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kicki Danielssons glädjebesked – bilden bekräftar lyckan med Sulo

01 jul, 2023 
AvHanna Bolander
kikki danielsson
Kikki Danielsson är igång med sin sommarturné!
I ett inlägg på Instagram delar hon med sig av glädjen tillsammans med sin kompanjon Sören ”Sulo” Karlsson.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

3 saker vi älskar med Kikki DanielssonBrand logo
3 saker vi älskar med Kikki Danielsson

Den svenska country- och dansbandssångerskan Kikki Danielsson, 71, delar med sig av ett glädjebesked till sina följare på Instagram – nämligen att hon är ute på turné. Hon har nu spelat sin första spelning på Ranchen Tyresö.

Kikki har tidigare delat med sig av att hon skadat sig i ett inlägg på Instagram. Hon har nämligen skaffat sig en ny hobby där hon påtar i trädgården, vilket har lett till ryggproblem.

Hennes bästa vän Sören ”Sulo” Karlsson har tidigare berättat för Hänt om Kikkis intresse för trädgården.

– Hon håller mest på och fixar i sin trädgård nu, så det är full fart med det. Jag får uppdateringar var och varannan dag på olika blommor, växter och frön som sätts, sa Sulo då.

Men Kikki verkar nu ha hämtat sig från smärtan i ryggen, hon är nämligen aktuell med en sommarturné runt om i Sverige, tillsammans med den gode vännen Sulo.

Annons

Kikki Danielsson och Sulo är goda vänner

– Vi är vänner privat också. Ska man ha ett så nära samarbete med Kikki så blir det så. Jag tror att jag är en av de som hon räknar som en av sina få riktiga vänner som hon ringer och inte behöver vara Kikki Danielsson med jämt. Hon har stort förtroende för mig och litar på mig. Jag tror att det är något hon var i behov av när vi började samarbeta.

Kikki Danielssons sommarturné är igång

Sulo har också tidigare bekräftat att de skulle dra igång turnén veckan efter midsommar. Såhär sa Sulo då till Hänt:

– Jag och Kikki åker på turné veckan efter midsommar så vi håller på att gå igenom vad vi ska ha med för låtar den här svängen.

Turnén är nu alltså igång! I ett inlägg delar Kikki med sig av glädjen efter den första avklarade spelningen tillsammans med vännen. Hon skriver:

”Japp!! Första jobbet avklarat på Ranchen Tyresö. Allsång, dans å Allmänt Mysig Stämning. Idag blir det Eskilstuna.”

FOTO: TT

Annons