LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Kikki Danielssons problem med katten – levt isolerad: ”Kommer inte ut”

08 dec, 2023 
kikki danielsson
Kikki Danielsson har den senaste tiden haft svårt att ta sig utanför hemmet på grund av snön.
Nu har hon stött på ytterligare problem.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindströms längtan efter barn med nya pojkvännen: ”Älskar”Brand logo
Elisa Lindströms längtan efter barn med nya pojkvännen: ”Älskar”

Kikki Danielsson lever ett stillsamt och fridfullt liv i Bollnäs. Men den senaste tiden har varit tuffare för dansbandsstjärnan, som både tvingats leva isolerad på grund av snön och katten som lever sitt egna lilla liv...

Kikkis bekymmer med lilla familjemedlemmen: ”Var ordentligt orolig”

Kikki har haft sin katt sedan 2012. Men nu beskriver hon sin lilla familjemedlem som ”orolig”. Bland annat ska katten kissat inomhus och visat avvikande beteende, skriver Kikki på sina sociala medier.

”Igår kväll var hon ordentligt orolig, jamade å skulle klättra på allt! Jag vet att hon inte gillar kyla, men det gick Inte att få ut henne. ”Jaha, nu blir hon sjuk lagom till jul” tänkte jag. Allt upprepades ikväll med samma beteende. Jag höll på med tvättmaskinen, när primadonnan hoppar upp och sätter sig i vasken och börjar PINKA.”

Annons

Hon fortsätter:

”Hon var rumsren när hon kom 2012, och jag har aldrig sett henne göra något inomhus!! Kontentan i detta är: NU är det RIKTIGT KALLT i Bollnäs. Måste kolla kattluckan nere, så den inte är insnöad. Spännande fortsättning blir det”

Kikkis lilla katt.

Så påverkar snökaoset och kylan Kikki – levt isolerad: ”Kommer inte ut”

Kikki bor i ett hus och beskriver att hon varit ”insnöad” den senaste tiden. Det blir tredje gången på kort tid.

”Första gången lyckades jag skotta fram en pygméstig så jag kunde ta mig till bilen. Häromdan var jag totalt Insnöad igen!! Då hör jag att någon skottar utanför dörren, en riktigt bred gata. Vet dock inte vem som gjort detta jobb, men jag är oerhört tacksam.”

Men så kom snön tillbaks igen och Kikki kommer nu inte ut med sin sopkärra.

”Idag var det dax igen, den fina gatan var helt igensnöad IGEN. Tänkte slänga alla sopor idag, men grinden har frusit fast så jag kommer inte ut med sopkärran. Har nu packat i sopsäckar och ska försöka pulsa fram till bilen och köra till sopstationen på nästa gata. Så nu hoppas jag bara, att bilen går bra”

FOTO: TV4

Annons