LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kikki Danielsson totalt isolerad – kan inte gå utanför dörren: ”Vill inte heller”

01 dec, 2023 
KIKKI DANIELSSON
Vinter, snö och kyla har dragit in över Sverige och en av dem som drabbats av snökaos är Kikki Danielsson.
Nu berättar hon om eländet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför tackar Edward Blom nej till StrömstedtBrand logo
Därför tackar Edward Blom nej till Strömstedt

Den folkkära Kikki Danielsson, 71, har över 50 år i musikbranchen bakom sig, men än håller hon på för fullt och är i full gång! Under det här året har hon haft ett fullspäckat schema med både en sommarturné och flera kommande spelningar nu i december.

Men nu återstår det att se om hon kommer ut på vägarna. Sedan tre dagar tillbaka är hon nämligen totalt insnöad.

På sociala medier berättar Kikki gärna om vad som händer och sker i hennes liv. Hon är också väldigt humoristisk och skojar gärna med sina följare.

Kikki Danielssons skämt på sociala medier

På Instagram lägger hon till exempel ofta upp skojiga vitsar eller bilder som föreställer ett skämt. Ibland passar hon även på att skämta även på sin egen bekostnad.

Annons

Hon har nämligen skaffat Tiktok och nyligen la hon upp en video där hon såg helt mörbultad ut. Hennes roliga och varma sätt är det med andra ord inga fel på och hennes följare uppskattar verkligen hennes självdistans.

Nu är det dock skarpt läge och Kikki måste skärpa till sig lite. Det är snökaos runtom i Sverige – vilket har lett till att Kikkis hus blivit totalt igensnöat. Detta har lett till att hon behövde isolera sig i tre dagar eftersom hon inte kunnat gå ut i ovädret.

Kikki Danielsson om eländet – kunde inte gå ut

I ett nytt inlägg på Instagram berättar hon om problemet. Till texten lägger hon upp ett klipp på en ko som glider ner för en hal backe.

”Hujedamej!”, skriver Kikki och fortsätter:

”Har inte varit utanför huset på 3 dagar, totalt igensnöad!! Vill inte heller råka ut för samma elände som den här stackars kossan.”

Kikki berättar att hon gjort framsteg, hon har nämligen lyckats skotta sig fram till bilen. Men nu återstår den största utmaningen; att skotta fram bilen!

Annons

”Men nu har jag skottat mig fram till grinden. Ca 3 dm har det kommit! Fick ont i ryggen, så nu är det en liten stunds vila, sen ska jag ge mig på att försöka hitta bilen och klä av den. Svårast är ju att nå upp på biltaket för att få bort snön! Hur jag än gör, så blir det som en vit takbox. Hoppas på att den ska blåsa bort under färden. Då kan ju Farbror Polisen komma och sy in mig över jul.”

Det som Kikki syftar på är att det är olagligt att köra bil med mycket snö på taket eftersom det kan blåsa av och ge försämrad sikt för andra bilförare. Vid en nödbromsning kan snön istället flyga fram över vindrutan och försämra sikten.

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

Annons