Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kikki Danielssons glädjande besked till fansen – efter pausen

17 apr, 2019 
AvElin Möllervärn
Kicki Danielssons glädjebesked – kommer tillbaka i SVT.
Senast Kicki Danielsson sågs i tv-sammanhang var i Melodifestivalen 2018. Efter hennes långa frånvaro i tv-rutan är hon nu tillbaka på SVT.
Annons

Det var för två år sedan som den folkkära artisten Kikki Danielsson, 66, gjorde succé i programmet Så mycket bättre 2017. Efter hennes medverkan drog hon ut på turné och samma år deltog hon i Melodifestivalen med låten Osby Tenneesse.

Kikki har tidigare deltagit i Melodifestivalen hela tio gånger, och har vunnit tävlingen både 1982 och 1985. Med bidraget Bra vibrationer kom hon även på en tredje plats i Eurovision song contest. Efter Melodifestivalen 2018 har Kikki inte synts i tv-rutan på länge, men nu är hon äntligen tillbaka, skriver Newsner.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Inför årets Eurovision song contest kommer SVT sända inför-programmet Studio Eurovision. Programmet leds av Marika Carlsson, 46, tillsammans med ESC-experten Ronny Carlsson. Marika och Ronny kommer få besök av olika Melodifestivalen-vinnare under programmets gång, och några av gästerna är John Lundvik, Lina Hedlund – och såklart Kikki.

Annons

Tillökning i familjen

Kikkis comeback i tv-rutan är inte det enda glädjande beskedet, hon har även skaffat sig en ny familjemedlem. Det var tidigare i år som Kikki berättade på sociala medier att hon sökte efter en ny katt.

”I dag var det dax att kolla in läget på kattfronten. Mötte denna härliga brödratrio, och jag skulle välja ut EN. Egentligen ville jag ju ha alla tre”, skrev Kicki på Instagram och fortsatte:

”Jag tror att det blev han i mitten! Mr X får han heta, tills han visat vem han är. Han har redan gjort skäl för det namnet. Hela kvällen parkerade han sig under soffan. När matfatet sattes fram, dök han upp en stund och smaskade i sig. Min myskväll sprack, och hur natten blir, får vi se. Spännande fortsättning”.

Hon avslöjade senare att hennes nya familjemedlem fått namnet Max.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Christine Olsson

Annons