TRENDAR JUST NU!Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Kikki Danielssons egna ord om relationen: "Intim och komplicerad"

04 feb, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Melodifestivalen 2018 har gått av stapeln och Kikki Danielsson knep en sistaplats i den första delfinalen. Nu uttalar hon sig om relationen till sin partner Sulo Karlsson.
Annons

Igår gick startskottet för Melodifestivalen 2018 i Karlstad och de två som sjöng sig vidare direkt till final var Benjamin Ingrosso, 20, och John Lundvik, 35. Någon som är veteran i tävlingen är Kikki Danielsson, 65, som deltog för tionde gången. Dock gick det inge vidare den här gången då hon landade på en sista plats med låten “Osby Tennesee”. Vid sin sida i tävlingen hade hon Sören “Sulo” Karlsson, 48.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Vi lärde känna varandra genom “Så ska det låta”, då var vi i olika lag. Hon var med David Lindgren och jag var med Tove Norum och vi snacka där bakom, berättar Sulo.

När deras vägar korsades fanns inget intresse från Kikkis sida men det ändrade sig snabbt.

– Vi började snacka lite och han frågade om jag ville ha en låt. Ännu en sån där tänkte jag. Så jag var inte speciellt intresserad. Men han lyckades få liv i mig, säger Kikki.

Radarparet har en otroligt speciellt relation till varandra och det är onekligen kärlek mellan dem.

– Den är väldigt intim, säger Kikki

– Och komplicerad. Kärlek är det naturligtvis, men inte fysiskt, fyller Sulo i.

Kikki är otroligt tacksam över att ha funnit Sulo och menar att det är tack vare honom som hon är där hon är idag.

– Vi är bästa vänner, det är tack vare honom som jag är här idag och har gjort tre countryplattor. För jag befann mig inte på någon bra plats, vilket jag gör idag,

Sigrid Bernson: Dräför bor inte jag och Samir ihopBrand logo
Sigrid Bernson: Dräför bor inte jag och Samir ihop

Foto: IBL

Annons