LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så lever Kikki Danielssons ex Kjell Roos idag – 23 år efter skilsmässan

17 mar, 2023 
Kikki och Kjell
Kikki Danielsson och Kjell Roos var för flera år sedan ett av Sveriges hetaste kändispar.
Men hur lever Kjell idag? Det vet vi!
Annons
Best of Mello 2023Brand logo
Best of Mello 2023

Det 1969 startade Kjell Roos dansbandet som fick namnet Roosarna, tillsammans med sina två bröder Sven-Åke och Anders Roos. Bandet nådde stora framgångar under 70-talet, speciellt när sångaren Kikki Danielsson anslöt till gruppen.

Det skulle senare uppstå en romans mellan Kjell och Kikki, och det hela slutade till och med med ett giftermål under 1984. Under äktenskapet blev de även föräldrar till två gemensamma barn, Emma Roos och Viktor Roos.

Ex-paret Kikki och Kjell
Kikki Danielsson och Kjell Roos.Foto: Tommy Pedersen

Kikki Danielsson om alkoholproblemen

Men allt blev inte en ljus kärlekssaga. 1999 åkte Kikki fast för rattfylla och hennes alkoholproblematik blev känd för pressen och detta skapade stora rubriker. Samma år gick makarna isär. Kikki har berättat om sina forna problem i Så mycket bättre, 2017.

Annons

– Min man kunde säga ”har du festat nu igen?”, men det var ju så långt ifrån fest man någonsin kan komma. Allt var bara en tragedi.

Idag har hon varit nykter i drygt tio år.

Så lever Kjell Roos idag – detta gör han

Så, hur lever Kjell idag och vad gör han nu för tiden? Detta är något som Femina kollat upp.

När Kikki och Kjell gifte sig 1984 flyttade Kikki till honom i Bollnäs. Nu står det att Kjell fortfarande bor kvar där i närheten, mer bestämt i tätorten Arbrå, enligt uppgifter till tidningen.

Kjell står skriven på samma adress sedan 2000. är Fastigheten han bor i är ett kedjehus med en boarea på 108 kvadratmeter. På adressen är även en 47-årig kvinna skriven.

Jobbmässigt kan man se att Kjell sitter som styrelseledamot i tre bolag, varav ett är Kjell Roos Turné AB.

Hans privata Twitter-konto vittnar även om att han verkar väldigt engagerad i Gävlebaserade hockeylaget Brynäs IF, det lag som Börje Salming en gång spelade för.

Annons