LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kikki Danielssons okända relation till manliga artisten avslöjad – orden inför alla

10 jun, 2022 
Kikki Danielsson
Vår folkkära artist Kikki Danielsson har haft en tuff tid med sjukdom och inställda konserter. Men i ett nytt hoppfullt Instagram-inlägg avslöjar hon nu den okända relationen till en manlig artist.
”Denna kväll gav mig stort hopp”, skriver hon.
Annons
Sprickan i relationen mellan Benjamin Ingrosso och Tommy Körberg: ”Av och till”Brand logo
Sprickan i relationen mellan Benjamin Ingrosso och Tommy Körberg: ”Av och till”

Musik-ikonen Kikki Danielsson, 70, har en lång karriär bakom sig. Hon har ställt upp i Melodifestivalen 10 gånger och kom på en tredje plats i Eurovision Song Contest 1985 med låten Bra Vibrationer. Kikki har också flera kända musikdängor i bagaget så som Godmorgon och Papaya Coconut.

Under sin långa karriär har countrysångerskan sålt drygt 3,5 miljoner skivor, fått 26 guldskivor och sex platinaskivor. Men det är inte bara musik som Kikki har sysslat med, utan också författande. 2011 släppte hon nämligen sin första bok ''Ett schlagerliv'' och nyligen gick hon ut med att hon jobbar på en till bok, en självbiografi.

”Efter 50 år i rampljuset så tyckte jag att det var hög tid att nyansera bilden av mig, artisten, men kanske framför allt människan Kikki Danielsson. Berätta om alla de delar, erfarenheter och stunder som bildat den helhet som sällan stämmer med den allmänna uppfattningen om min person”, sade Kikki Danielsson i ett pressmeddelande.

Annons

Kikkis tuffa kamp med hälsan

Men medan karriären har varit ljus och framgångsrik så har inte riktigt Kikkis hälsa samarbetat med henne på senaste. Hon har tidigare bekräftat att hon har sjukdomen reumatism och att hon tar medicin för detta.

”Fick gå och lägga mig vrålhungrig eftersom jag ska ta prover imorgon och behöver vara fastande. Ska börja med en ny reumatikermedicin och då vill man ju veta att värdena är okej”, har musik-ikonen tidigare skrivit på Instagram.

På grund av sjukdomen så har hon också fått ställa in uppträdanden. Något som Kikki beklagade sig över i ett tidigare inlägg på Instagram samtidigt som hon lovade sina fans att hon snart skulle komma tillbaka starkare än någonsin.

Kikki Danielssons okända relation till manliga artisten avslöjad – orden inför alla

Men nu verkar det som att det har ljusnat för Kikki Danielsson och hennes fans. I ett Instagram-inlägg tidigare i veckan delade hon en bild på sig själv och en annan manlig artist från ett uppträdande.

Annons

"Tack Mölndal för en helt sagolik kväll igår. Stadens 100-årsjubileum. Första riktiga sommarkvällen i år. Nostalgin flödade, det var folk överallt och man fick äntligen en chans att glömma alla restriktioner om hur många man får vara i publiken", skrev hon under inlägget.

Men vem är nu den hemliga artisten som Kikki delar en sån härlig bild med? Jo, det är ingen mindre än artisten Tusse, 20. Båda artisterna sjöng under Mölndals 100-årsjubileum där även Lasse Berghagen, 77, Per Andersson, 45, och Ana Diaz, 45, uppträdde.

Att Kikki verkar ha haft det trevligt på scenen under kvällen är det ingen frågan om.

"Denna kväll gav mig stort hopp om sommaren", avslutar sångerskan med.

Välkommen tillbaka till scenen säger vi till Kikki!

Annons