LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kikki Danielsson om rädslan inför turnén – efter häsloproblemen

30 jul, 2022 
KIKKI DANIELSSON
Kikki Danielsson är en av Sveriges mest folkkära artister och än idag turnerar hon land och rike runt.
Men saker och ting förändras. Nu berättar Kikki om hur det skiljer sig åt från när hon var yngre, om rädslan och hälsoproblemen.
Annons
Kikki Danielssons nya livsbeslut – egna orden om stora förändringenBrand logo
Kikki Danielssons nya livsbeslut – egna orden om stora förändringen

Folkkära dansbandsdrottningen Kikki Danielsson, 70, är välkänd för svenska folket och är en av våra allra största artister och har minst sagt varit populär genom tiderna.

Artisten har stått på scen många gånger, hon har deltagit i Melodifestivalen hela tio gånger och två gånger har hon tävlat i Eurovision song contest.

Kikki har många låtar på Svensktoppen bland annat Bra vibrationer och Papaya Coconut vilket många känner till, de här är bara några av hennes 30 superhits. Dansbandsdrottningen har också sålt 3,5 miljoner skivor och fått 26 guldskivor och sex platinaskivor.

Kikki Danielssons kamp – lider av reumatism

Kikki har en gedigen artistisk karriär bakom sig. Men hon har tidigare berättat om att hon lider av reumatism och på grund av det har hon varit tvungen att ställa in flera spelningar runt om i landet. När Kikki fick en ny medicin mot sin reumatism berättade hon om biverkningarna.

Annons

”Under den senaste veckan drabbats av återkommande näsblod med följden att mitt blodvärde blivit väldigt lågt. Det är tyvärr en biverkning av de mediciner som reumatismen tvingar mig att ta.”, skrev Kikki och fortsatte:

”Efter en dag på sjukhuset med tillhörande påfyllning av blod så har min läkare ordinerat några dagars vila. Beklagar detta eftersom jag verkligen sett fram emot att åter få träffa min underbara publik. Lovar dock att jag kommer tillbaka starkare än någonsin och vi ses någon annanstans i sommar.”

Kikki Danielssons rädsla – inför turnén

Turnélivet är inte lika enkelt idag för artisten som det var förr. Nyligen delade hon med sig om hur hon känner för att resa.

Bilden är humoristisk och förklarar att om kroppen hade varit som en bil då hade hon bytt ut den till en nyare modell. Kikki bjuder på lite humor när hon berättar om hur hon turnerar idag och rädslan inför att något kan hända är ett faktum.

Tja, det är Så det känns Emellanåt, nu när åren rullat på ett tag. Jag har ju Aldrig varit så här gammal. Min packning inför jobb ser lite Annorlunda ut idag! Halva resväskans innehåll består av ”Om-Utifall-grejor”. Det kan hända Mkt på turné”, skriver Kikki på sin Instagram.

FOTO: Peter Wixtröm/Aftonbladet/TT, Naina Helén Jåma/TT

Annons