LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kikki Danielsson om pensionen – blev inte som hon tänkt sig

24 nov, 2023 
KIKKI DANIELSSON
Kikki Danielsson trodde att hon skulle bli en busig pensionär och hitta på olika hyss med sina vänner.
Men så blev det tyvärr inte.
”Det blir inte alltid som man tänkt sig”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kikki Danielssons sorg efter splittringen från barnen: ”Tog avstånd”Brand logo
Kikki Danielssons sorg efter splittringen från barnen: ”Tog avstånd”

Kikki Danielsson, 71, är en av Sveriges främsta inom dansband- och country-genren. Med över 50 år på scenen har hon vunnit Melodifestivalen, turnerat från norr till söder, medverkat i flera tv-program och har även släppt egna böcker.

Det råder med andra ord inga tvivel om att hon hunnit med en hel del i sitt liv hittills. Förra året fick Kikki frågan om hur hon ser på att gå i pension en vacker dag.

– Tyvärr har jag inte riktigt råd att gå i pension än, det är den enkla sanningen. Det är inte helt ovanligt när man har varit frilansande musiker i hela sitt yrkesliv, sa hon då till Hemmets journal.

Kikki Danielsson om barnbarnen: ”Börjar bli bråttom”

Trots att Kikki är över 70 så ligger hon inte på latsidan. Under året har hon spelat för fullt och nu i november och december medverkar hon i The Refreshments julshow Rock`n`Roll X-mas.

Annons

Dessutom har hon ju barn och barnbarn som hon gärna vill lägga tid på.

– Jag känner att det börjar bli bråttom att hinna med allt. Framför allt vill jag få tid för barn och barnbarn och lära känna dem. Jag som varken har haft mormor eller farmor vet hur viktigt det är, berättade Kikki för Hemmets Journal angående pensionen.

Nu har tankarna om pensionen kommit tillbaka – däremot blev det inte riktigt som hon tänkt sig.

Kikki Danielssons pension blev inte som hon tänkt sig

I ett nytt inlägg på Instagram berättar hon hur hon ville att det skulle bli med allt.

”Kom att tänka på, när mina polare och jag var i 30-årsåldern i Osby. Vi skämtade ofta om vad vi skulle hitta på för Bus, när vi blev pensionärer. Någon kom på det här, att vi då skulle besöka olika Apotek å be om att få köpa Graviditetstester. En annan idé var, att besöka underklädesaffärer och fråga om dom sålde Trosor utan Gren.”, skriver Kikki och fortsatte:

”Jag tror faktiskt inte att Någon av oss vågade oss på detta Bus! Rätt som det var, blev vi Alla pensionärstanter, och Det som är mer intressant i vår vardag är Stödstrumpor, Kisskydd och eventuellt garn till nåt handarbete. Det blir inte Alltid som man tänkt sig”

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons