LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kikki Danielsson bryter tystnaden om kärleken – kampen mot klockan

26 mar, 2024 
Kikki Danielsson har varit singel de senaste 20 åren men nu har hon kommit till en insikt; nämligen att hon inte kommer hitta kärleken.
”Känns surt att erkänna”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pär Lernström om den tuffa tiden: ”Försökte ta livet av sig”Brand logo
Pär Lernström om den tuffa tiden: ”Försökte ta livet av sig”

Kikki Danielsson, 71, är en av Sveriges absolut främsta artister och än idag spelar hon för fulla hus när hon väl är ute på vägarna.

Men när det kommer till kärleksfronten har Kikki levt själv de senaste 20 åren och hon har tidigare berättat om sitt kärleksliv och baksidorna med kändisskapet. Hon har även lyft problematiken att det är svårt att dejta och skaffa vänner. Man måste ständigt ställa sig frågan: "Vill människor bara vara med en för att man är känd eller för att det faktiskt finns ett intresse?".

– Men är det Ann-Kristin människan eller Kikki sångerskan de vill ha? Vissa är så imponerade och exalterade när de ska ta selfies att de skakar. Herregud, tänker jag, det är ju bara jag – en helt vanlig tjej, har Kikki, som egentligen heter Ann-Kristin sagt i en intervju med Ekot.

Annons

Kikki Danielsson väljer bort kärlek – därför dejtar hon inte

– Det är lika illa med kärlek. Vem ska jag våga träffa? Jag har stängt den dörren, det blir bara krångligt, sa hon i intervjun.

Sedan dess har Kikki legat lågt när det kommer till kärlekslivet även om hon är väldigt öppen med allt annat som händer i hennes liv. På sociala medier delar hon gärna med sig av vad som händer och sker.

Kikki har blivit en riktig komiker på sociala medier och hon delar ofta och gärna med sig av vitsar och teckningar som lockar till skratt.

Kikki Danielsson bryter tystnaden om kärlekslivet

Nu har hon lagt upp en kort liten saga om Askungen.

”Askungen tog av sig en sko och hittade kärleken, jag har tagit av mig allt men är fortfarande singel!”, lyder texten.

Men att ta av sig några kläder är dock inget som Kikki kommer hålla på med.

”NÄ, jag går Inte runt utan kläder! Jag har faktiskt insett, att OM jag skulle göra det, skulle jag Genast bli uppmanad att: ”Klä på dig!!””, skriver hon på sitt roliga sätt.

Men Kikki kommer också in på kärleken.

”Men det känns Ändå lite Surt att erkänna, att Förälskelsens tåg lämnade stationen för länge sen”, skriver hon.

FOTO: TT

Annons