LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför vill inte Kikki Danielsson ha en man – väljer bort kärleken

15 dec, 2023 
KIKKI DANIELSSON
Kikki Danielsson har levt som singel de senaste 20 åren.
Nu berättar hon varför hon väljer bort kärleken.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kikki Danielssons sorg efter splittringen från barnen: ”Tog avstånd”Brand logo
Kikki Danielssons sorg efter splittringen från barnen: ”Tog avstånd”

Kikki Danielsson, 71, har tidigare berättat om baksidorna med kändisskapet. Kikki är inte ensam om det som många andra kändisar också upplever att det är svårt att dejta och skaffa vänner. Vill människor bara vara med en för att man är känd eller för att det faktiskt finns ett intresse?

– Men är det Ann-Kristin människan eller Kikki sångerskan de vill ha? Vissa är så imponerade och exalterade när de ska ta selfies att de skakar. Herregud, tänker jag, det är ju bara jag – en helt vanlig tjej, har Kikki, som egentligen heter Ann-Kristin sagt i en intervju med Ekot.

– Det är lika illa med kärlek. Vem ska jag våga träffa? Jag har stängt den dörren, det blir bara krångligt, fortsatte hon.

Kikki Danielssons sorg efter skilsmässan

Kikki Danielsson har dottern Emma, 37, och sonen Viktor, 32, med ex-maken Kjell Roos, 67. Men år 2002 valde hon och Kjell att gå skilda vägar.

Annons

– Jag har väl aldrig varit ett ”fruämne”. Jag blir väldigt lätt kär, det blossar upp som en valborgseld, men brinner ner ännu fortare. Största anledningen till att jag inte ställde till med skilsmässa var att jag var ett skilsmässobarn och inte ville sätta mina barn i den sitsen. Men det blev ohållbart till slut..., har Kikki tidigare sagt i en intervju.

Sedan dess har Kikki varit öppen med att hon gärna vill hitta kärleken på nytt men att det är svårt. Hon vågar inte riktigt.

– Jag skulle ju hemskt gärna vilja bli kär igen... men jag törs inte, sa hon när hon gästade tv-programmet Renées brygga.

Därför vill inte Kikki Danielsson ha en man

Idag befinner sig Kikki på en bra plats i livet. Hon turnerar för fullt och verkar vara på bra humör. Hon skämtar nämligen väldigt ofta med sina följare på Tiktok och Instagram.

Men trots detta så har hon problem med tillit och väljer därför att leva som singel.

– Jag litar inte på någon nästan. Jag lever ju ensam och söker inga nya kontakter. Enda gången jag känner mig trygg är när jag jobbar med musiker, sa Kikki.

FOTO: RICKARD NILSSON

Annons