Kikki Danielssons ord om hälsan efter oron inför vaccinet mot corona

Kikki Danielsson

TT
Kikki Danielsson har tidigare drabbats hårt karriär– och hälsomässigt i samband med pandemin.
Nu berättar artisten om oron inför coronavaccinet och berättar hur hon mådde efter andra sprutan.

Countrysångaren Kikki Danielsson, 69, drabbades hårt när pandemin slog till. Inte nog med att hennes karriär likt resten av artist-Sverige påverkades så fick hon även problem med hälsan, då hon själv insjuknade i corona.

”Efter min coronasväng har en förlamande trötthet tagit över kroppen”, skrev Kikki på Instagram i samband med att hon drabbades.

”Att resignera än, har jag varken tid eller lust med. Bakom de där trötta ögonen, finns fortfarande samma viljestarka och hungriga kvinna som tänker kämpa på lite till, om jag får”, fortsatte hon.

VUXIT UPP Så ser Anders Glenmarks dotter ut idag

Kikki Danielssons stora oro inför vaccinet

Efter insjuknandet i covid-19 har Kikki Danielsson även berättat om rädslan inför coronavaccineringen och potentiella biverkningar.

”Idag fick jag min första dos vaccin, hade dödsångest hela natten. Detta härrör sig från 2009 när jag tog vaccin mot svininfluensen. Har aldrig i hela mitt liv varit så sjuk som då. Det sägs ju att coronavaccinet har ett hela annat innehåll, men några biverkningar har ju förekommit”, skrev Kikki Danielsson tidigare om stundande vaccinering på Instagram.

Senare berättade Kikki att hon även hade blivit sjuk efter första sprutan, vilket skapade en stor oro inför den andra dosen.

”Så då är man färdigbesprutad. Jag blev sjuk efter första, så jag var lite orolig inför andra. Själva sprutan kändes inte alls, och kväll och natt kom och gick utan problem. Känns inget idag heller. Vågar knappt tro ännu att jag ska bli förskonad! Vilket fall så är jag färdigvaccinerad och det känns bra”, skrev Kikki efter att ha fått den andra dosen.

Kikki Danielsson om hälsotillståndet efter andra sprutan

Lyckligtvis klarade sig Kikki Danielsson från biverkningar, något hon nu glatt delat med sig av i ett nytt inlägg på Instagram.

”Ikväll var det Allsång i Nyköping. En kväll som hade allt: kanonväder, glada människor som både ville och kunde sjunga med”, skriver Kikki och fortsätter:

”Men jag var nog mest glad över att jag fortfarande inte fått någon biverkning av vaccindos två. Det kunde ju ha blivit så illa att jag eventuellt behövt ställa in ikväll. Så nu känns det som en stor seger.”

LÄS OCKSÅ: Kikki Danielsson om sitt barnbarns fina ord

LÄS OCKSÅ: Därför blixtändras Pernilla Wahlgrens nya show inför nypremiären

Foto: TT, Instagram

Senaste nytt