Kenzas stora hjärtesorg på födelsedagen: “Det känns så tomt”

Bloggaren Kenza Zouiten Subosic har sorg efter sin pappas död.
Bloggaren Kenza Zouiten Subosic fyllde 27 år i lördags. På sin blogg berättar hon om den stora sorgen över att hennes pappa inte finns där för att fira dagen med henne.
Annons

Bloggaren  Kenza Zouiten Subosic, 27, berättade i början av året att hennes pappa gått bort efter en tids sjukdom.

I lördags, den 21 april, firade Kenza sin födelsedag, för första gången utan sin pappa.

Annons

Det här är min första födelsedag någonsin som jag faktiskt tycker att det är jobbigt att fylla år. Mest för att det trillar in så många grattis från alla jag känner förutom en person. Jag tänker mycket på pappa idag och på mina tidigare födelsedagar där han varit med“, skriver Kenza på sin blogg och fortsätter:

Det känns så konstigt för jag klarade ju av att fira utan honom i flera år, men nu känns det så tomt.

Annons

Kenza har tidigare berättat att hon haft en komplicerad relation med sin pappa. Hon har bloggat om hur han lurat henne på pengar och att hon under en period sa upp kontakten med honom.

Innan pappan dog hann de återförenas. Kenza berättar nu att hon skapat en plats att minnas honom.

“Dagen efter att han gick bort var jag nere vid Brunnsviken och jag kände honom så starkt där, det har fått bli min egna lilla minneslund för honom och där var jag även idag. Tänkte på honom och hur han och mamma gav mig häftapparat och pärmar när jag fyllde 18, de tänkte ju på mitt företag men jag ba jaha…..kul… Haha”, skriver hon. 

Tiden efter pappans död var mycket svår och Kenza berättade på sin blogg om sorgen och hur hon får stöd av maken Aleks Subosic, 33.

“Vissa dagar äter sorgen och saknaden upp mig och jag skriker efter pappa tills jag knappt kan andas. Vissa nätter får Aleks ligga uppe och hålla om mig för att jag gråter hysteriskt. Vissa stunder känner jag att ingenting spelar någon roll längre. Jag har inte sörjt färdigt och jag måste få göra det”, skrev Kenza på sin blogg i februari.

Annons

Nu berättar bloggaren att hennes pappas död har påverkat hur hon ser på livet.

Jag kommer aldrig ta livet för givet igen och därför är jag såklart VÄLDIGT tacksam för att jag fick chansen att fylla år ännu en gång, och att jag har så många fantastiska människor runt om mig“, skriver Kenza.

FOTO: Sella, Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…