Kenzas krav inför bröllopet – så skyddar hon miljonerna

Kenza ska snart gifta sig med sin stora kärlek Aleks. Men hon har ett krav – nämligen äktenskapsförord.

Bloggerskan Kenza Zouitens, 26, välplanerade sagobröllop med Aleks Subosic, 32 närmar sig med stormsteg. De ska gifta sig på ett slott cirka en timmes bilfärd från Stockholm och cirka 100 gäster är inbjudna till kärleksfesten.

sin blogg avslöjar hon att alla små detaljer inför den stora dagen börjar falla på plats, men en viktig grej på att göra-listan finns kvar – nämligen att skriva ett äktenskapsförord.

“Ingen brådska med detta men eftersom att vi driver ett företag ihop och varsitt separat så ska vi självklart skriva äktenskapsförord”, skriver hon.

Kenza poängterar i samma mening att ett äktenskapsförord inte är ett tecken på att de redan nu planerar skilsmässa, men att de ändå vill gardera sig.

“Såklart att vi älskar varandra över allt annat och vill leva med varandra för resten av livet, annars hade vi inte gift oss, men att inte tänka steget längre är dumt”, skriver hon.

I kommentarsfältet svarar Kenza även på hur hon och Aleks ska dela på ekonomin efter bröllopet.

“Vi kommer fortsätta som nu, dvs att vi splittar på alla gemensamma kostnader”, skriver hon. 
Under 2016 redovisade Kenza intäkter på 5,1 miljoner kronor i sitt privata aktiebolag Kenza Zouiten AB, enligt Breakit. Enligt sajten tjänade Kenza över 400 000 kronor i månaden – bara på sitt Instagram-konto. 

LÄS OCKSÅ: Därför försvinner Kenza från rampljuset: ”Så satans trött på allt”

LÄS OCKSÅ: Kenzas bröllopsavslöjande – så mycket kostar drömklänningen

FOTO: Ibl