Därför försvinner Kenza från rampljuset: "Så satans trött på allt"

Storbloggerskan Kenza Zouiten har fått nog av ångest och ger nu läsarna beskedet att hon drar sig tillbaka inför det stora bröllopet i augusti.

Storbloggerskan Kenza Zouiten, 26, framgång de senaste åren liknar närmast en saga.

Hon har startat upp ett eget klädmärke och sålt det med miljonvinst till klädjätten H&M. Hon har startat upp en youtube-kanal och växt på sina sociala plattformar.

Dessutom har det hänt mycket på det privata planet.

Under hennes 25-årsfest friade pojkvännen Aleks  Subosic, 32, och i januari i år avslöjade paret att bröllopet kommer stå i augusti.

LÄS OCKSÅ: Första bilderna: Här är Kenzas magiska bröllopsklänning

Men mitt i det som borde vara Kenzas lyckligaste tid ger hon beskedet att hon tänker ta ett kliv tillbaka och försvinner från rampljuset. Anledningen är att det blivit för mycket på sista tiden.

”Nu har jag kört på hårt ett bra tag och det är inte konstigt att jag hamnat i en “liten” dipp, så jag har bestämt mig för att dra ner på tempot och försöka hitta balansen och motivationen igen för just nu så är jag bara så satans trött på allt” , skriver hon på sin blogg.

Anledningen bakom är ångest, som kommer när Kenza ska prestera. Hon fortsätter berätta för sina läsare om de obehagliga känslorna:

”Som ni förstått på antalet inlägg denna vecka (och att ni inte fått nå videos på Youtube de senaste söndagarna) så har jag börjat ta det lugnt, börjat lyssna på min kropp och försökt koppla bort ångesten jag får när jag inte presterar så som jag vill. Sjukt jobbigt för det ligger och gnager i mig hela tiden”

Det är det annalkande bröllopet som tvingat Kenza att dra ner på tempot.

”Jag vill verkligen inte titta tillbaka på den här tiden innan bröllopet och tänka på den som något jobbigt”, förklarar hon i bloggen.

I kommentarsfältet stöttas hon av läsarna.

” Blir så glad av att läsa detta. Det är ju nu du ska njuta av livet! Herregud Kenza du ska gifta dig om några veckor med din stora kärlek!” skriver en person. ”Vi är många som stressar då vi lever i ett samhälle som får oss att tro att vi måste prestera, prestera och prestera för att duga. Också för att nå upp till det vi TROR att andra förväntar sig av en”, skriver en annan.

SE OCKSÅ: HAN HAR FRIAT TILL ZARA LARSSON 

LÄS OCKSÅ: Kenzas panik inför bröllopet: ”Ringen passar inte”

LÄS OCKSÅ Kenzas bröllopsavslöjande – så mycket kostar drömklänningen

FOTO: Ibl