TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Första bilderna: Här är Kenzas magiska bröllopsklänning

28 apr, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
I sommar gifter sig Kenza Zouiten med fästmannen Alex Subosic. Men redan nu visar stjärnbloggaren upp en smygtitt på sin specialdesignade bröllopsklänning. "Den är nästan färdig", skriver hon på Instagram.
Annons

Det var i april förra året som Kenza Zouiten, 25, förlovade sig med sin stora kärlek Aleks Subosic, 32. I januari skickade paret ut sitt ”Save the date”-kort och enligt uppgifter kommer bröllopet att ske juli/augusti i år på ett slott utanför Stockholm.

Kenza har tidigare berättat att hennes bröllopsklänning kommer att vara vit med spets, djup rygg och ett släp. Bloggaren har också avslöjat att det är ingen mindre än designern Ida Sjöstedt, som bland annat stod bakom prinsessan Sofias brudklänning, som kommer att göra klänningen. Kenza har också visat upp tygprover som ska användas.

Men för sina Instagram-följare visar bloggaren nu för första gången upp en smygtitt på klänningen. I sin story poserar Kenza i klänningen, men filmar bara nedre halvan av den. Klänningen är vit, figursydd och fylld med snirklig spets mönstrat som små blommor. Ärmarna är hellånga och transparenta, med dekorativa spetsmönster på.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Min klänning är nästan färdig!”, skriver Kenza på Instagram.

På sin blogg avslöjar Kenza Zouiten också att hennes bröllopsklänning kommer att förvandlas under bröllopsdagen. Den långa kjolen på klänningen kommer nämligen att vara avtagbar, och under döljer det sig en smalare kjol som är mer lämplig för bröllopsfesten.

“Som ni ser så blir det alltså lång transparent spetsärm, djup rygg och den avtagbara kjolen kommer ha lite prinsess-vidd (utan att bli för puffig) och släp. Undertill kommer klänningen vara smalare och mer dansvänlig för festen”, skriver Kenza i ett blogginlägg.

Foto: IBL, Instagram

Annons