LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kenza ryter ifrån mot smygfotande: ”Som ett cirkusdjur”

06 dec, 2016 
AvJohanna Bladh
Drömmer du om att få en bild på självaste Kenza Zouiten? Då kan du få vänta ett tag. Nu har nämligen bloggdrottningen tröttnat på att bli smygfotad och ryter ifrån i sin blogg.
Annons

Det hela började med att Kenza och hennes vänner Shiva och Daniel Paris sågs ute på stan för att äta en bit mat tillsammans. Eller rättare sagt – de träffades på Östermalm för en middag på fina restaurangen Brillo. De delade på en tryffelpizza till förrätt och Kenza beställde in köttbullar med pizza. En perfekt kväll med andra ord, men allt ställdes snart på sin spets.

Kenza upptäckte nämligen att hon blev smygfotad av några fans på restaurangen.

– Jag undrar hur många snapchats vi hamnade på? Herre, sedan Snapchat kom till folk har tagit smygfotandet till en ny nivå. No shame, skriver mode-drottningen på sin blogg.

Hur fortsätter inlägget med att berätta att hon blivit fotad av fans sedan Iphonen kom (dvs, någonstans kring 2007 om vi ska vara exakta). Och Kenza menar att hon nu kan titulera sig expert när det kommer till att avläsa smygfotografering i kulisserna.

– Jag vet hur folk beter sig när de smygfotar och jag märker alltid (speciellt när de glömt stänga av blixten :-)). Jag är väl van vid det här laget men jag blir ändå så sjukt obekväm och det påverkar mitt sällskap, vilket är synd.

Kenza Zouiten och hennes blivande man Aleks Subosic har även smygfotats på sin semester.
Kenza Zouiten och hennes blivande man Aleks Subosic har även smygfotats på sin semester.

Hon berättar att hon ibland säger till fansen att de faktiskt kan fråga, men ibland tar orken slut. Då får Kenza helt enkelt sitta stilla och stå ut med blixtrarnas smattrande. Vilket inte är roligt.

– Önskar bara att folk kunde förstå att det inte är så kul? Att jag bara också är en vanlig människa ute på söndagsmiddag mina vänner. Missförstå mig inte nu, jag träffar gärna er läsare och PRATAR med er.

Kenza avslutar hela inlägget med att beskriva känslan av att ha fans som stirrar:

– Det är inte kul att känna sig som ett cirkusdjur man bara glor och pekar på.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons