Nu visar Kenza upp diamantringen

I slutet av juli ringde bröllopsklockorna för storbloggerskan Kenza Zouiten och hennes livs kärlek Aleks Subosic. Nu befinner de sig på smekmånad ute i Europa, något de nygifta paret sett fram emot länge. Många är det som undrat hur fashiondrottningens vigselring ser ut, och efter att Kenza hållit sina läsare på sträckbänken ett bra tag, visar hon nu äntligen upp den eftertraktade ringen..!

Kenza Zouiten, 26, och Aleksandar Subosic, 32, har gift sig. Paret förlovade sig i april förra året på Kenzas 25-årsdag. Han gick ner på knä och sträckte fram en ring. I en bild på Instagram, visar Kenza nu ett år senare upp det lyckliga brudparet med orden ”Lyckligaste dagen i mitt liv”.

Men efter bröllopet är det nu flera av bloggarens fans och läsare som undrat hur hennes ring egentligen ser ut då hon inte alls visat upp någon bild på den – förrän nu. Medan paret just nu befinner sig på smekmånad runt Medelhavskusten har vår svenska bloggstjärna tagit sig tiden att lägga upp lite bilder på både den omtalade förlovningsringen och den hon fick av sin käraste under själva vigseln, på sin blogg.

”En av mina trognaste och gulligaste läsare frågade om jag inte kunde visa upp min vigselring, och visst kan jag det”, skriver hon.

Hon fortsätter:

”Diamanten på 1 karat har ni sett innan. Den fick jag av Aleks när han friade till mig. Jag gjorde dock om fattningen litegrann så att vigselringen kunde ligga slätt emot. Aleks märkte ingen skillnad haha…”

Kenza gav därefter även läsarna en beskrivning på vigselringen, en ring som består av en mängd diamanter:

”Vigselringen består av 28 diamanter i två olika storlekar och jag designade den själv hos en juvelerare. Jag visste direkt att jag ville ha lite vintagekänsla på ringen och med hjälp av inspobilder på liknande ringar så blev denna till. Inuti står det “Aleks” och vårt bröllopsdatum”, skriver hon och betonar hur mycket hon tycker om den:

”Jag älskar den så mycket, och jag älskar ringarna ihop! Blir alldeles varm i hjärtat varje gång jag tittar ner på min hand”, avslutar hon.

 

Vi på Hänt tycker verkligen att ringen passar bloggdrottningen perfekt. Bra val Kenza, bra val!

Foto: IBL, Instagram

LÄS MER: Se bilderna från Kenzas bröllop – ”Gråter fortfarande”

LÄS MER: Kenza om smekmånaden: ”Blir minst tre veckor”