Kenzas panik inför bröllopet: ”Ringen passar inte”

Om 2,5 månad gifter sig bloggerskan Kenza Zouiten med sin kärlek Aleks. Men redan nu hopar sig orosmolnen på den rosaskimriga kärlekshimlen.

Alla vet att planeringen av ett drömbröllop kan ta mer tid än man tror.

Sedan Aleks Subosic, 32 friade till Kenza Zouiten, 26, på scenen under hennes 25-årsfest har läsarna fått följa med på den rafflande planeringsresan inför bröllopet. I februari avslöjade Kenza att det blir ett augustibröllop och därefter fick hennes läsare njuta av flera detaljer om både bröllopsklänningen och dagen-efter-bröllopet-klänningen.

Men nu riskerar allt att gå i stöpet.

LÄS OCKSÅ: Kenza längtar efter barn – avslöjar sin barnplan

Kenza skriver på sin blogg att hon har bröllopspanik.

”Om 2.5 månad är jag GIFT. Alltså får panik haha, det går för fort!!! Tur att vi har Skype-möte med vår bröllopsplanerare Johanna idag så att vi kan gå igenom vad som är kvar att göra.”

Paniken bottnar i att Aleks saknar kostym till bröllopet och dessutom passar inte hans vigselring.

” Han är så jävla chill och ba “men luuuugn har gott om tid” och jag ba “FIXA NUUU!!” skriver en stressad Kenza på bloggen som verkar ha smittats en smula av bridezilla-vibbar.

Och även om brudklänningen är färdig så har de en hel del fler saker att ordna innan augusti.

Kenza sammanfattar:

” Och så har vi även en hel del annat kvar så som vigselprogrammet, löften, musik, rumsplacering, bordsplacering, drinkmenyn, träffa fotograferna och briefa om bröllopet och vad vi vill och massa annat”.

Vi hoppas Kenza och Aleks hinner klart i tid och önskar dem lycka till!

LÄS OCKSÅ: Så mycket kostade Kenzas otroliga lyxrenovering