Kenza Zouitens svåra skuldkänslor efter nya gravidbeskedet

Kenza Zouitens svåra skuldkänslor efter nya gravidbeskedet
Det var under söndagen som bloggdrottningen Kenza Zouiten avslöjade att hon och maken Aleks Subosic väntar sitt andra barn. 
På sin blogg berättar hon nu om de tuffa känslorna som kom i samband med beskedet.
”Snälla säg att jag inte är ensam”, skriver hon.
Annons

Kenza Zouiten och Aleks Subosic fick kämpa länge för att få sitt första barn, och efter många försök, hormonbehandlingar och tårar var de nära på att ge upp. I en ärlig intervju med Nyhetsmorgon berättade Kenza om hennes tuffa resa i längtan efter att få barn, och hur hon vid 26 års ålder fick höra från en fertilitetsläkare att den stora drömmen kanske inte var möjlig.

– De berättade för mig att jag var nära klimakteriet och jag hade ingen aning om att man ens kunde hamna i klimakteriet så tidigt. Jag blev så chockad och det var jättejobbigt att behöva höra och acceptera det, säger hon.

Men skam den som ger sig. Flera försök senare kunde de äntligen berätta för omvärlden att de skulle få en son, och det var med tårar som Kenza i en Youtube video pratade om den stora händelsen.

Annons

– Ord kan inte ens beskriva hur glada och tacksamma vi är. För ett år sen trodde vi inte att det här någonsin skulle hända oss, säger hon.

Annons

”Jag kände skuldkänslor”

Och nu väntar paret deras andra barn. På Kenzas blogg berättar hon nu om när hon fick reda på den stora nyheten.

”Aleks satt vid matbordet och matade Nikola och jag kom ut och la det fortfarande ofärdiga testet på matbordet och sa “du får kolla om det är något!” och så backade jag och lät Aleks säga resultatet.”

Hon berättar att det var deras sjätte försök till att försöka bli gravida, och andra med hormoner, och att hon därför blev väldigt överraskad när Aleks sa att testet visade positivt. Och känslorna som kom var många. I inlägget skriver hon om hur hon sköljdes av bland annat skuldkänslor gentemot Nikolas.

”Jag hade en sån blandad kompott av känslor inuti mig att de tog mig ett tag att landa i det hela. Tankarna som flög var allt ifrån “hur ska vi klara två så små?” till “gud vad jag sviker Nikola nu, HAN ska ju vara min lilla bebis….” Snälla, säg att jag inte varit ensam med att känna skuldkänslor? Aleks förstod mig inte alls, han tyckte jag var knäpp som inte enbart tänkte att detta är det finaste vi kan ge honom. Och nu håller jag ju såklart med.”

Annons

Just nu är hon i vecka 16 och har äntligen börjat må bra igen efter ett par veckor med trötthet och illamående. Bebisen är beräknad att komma i början av mars och Kenza uttrycker många gånger sin tacksamhet över att det har blivit som det blivit.

”Jag hade inte velat ha det på något annat sätt. Och att vi hade tur nog att lyckas ännu en gång trots mina fattiga äggstockar är ju helt jävla fantastisk. Vi är så tacksamma”, skriver hon.

FOTO: TT, Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…