LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kenza Zouiten säljer sin lyxiga lägenhet – se alla bilder här

31 maj, 2021 
Kenzas lägenhet
Nyligen gick Kenza Zouiten Subosic ut med att hon och maken Aleks Subosic har hittat en ny lägenhet.
Enligt Kenza är den nya lägenheten ett riktigt drömboende, men hur ser deras gamla boende ut? Kolla här!
Annons
Carola Häggkvist lyxhus i Sydafrika – Se bilderna härBrand logo
Carola Häggkvist lyxhus i Sydafrika – Se bilderna här

Bloggaren och influencern Kenza Zouiten Subosic blev nyligen tvåbarnsmamma i och med att sonen Danilo kom till världen. Hon och maken Aleks Subosic har sedan tidigare sonen Nikola, som föddes sommaren 2019.

Sedan Danilo kom till världen har följarna kunnat se att familjen stormtrivs med den nya familjekonstellationen och Kenza strålar det om. Däremot kan det ibland bli tufft med två små söner som behöver henne, detta är något hon berättat om på sin blogg.

”Att Nikola inte förstår allt än. Eller ja, att han många gånger skiter fullständigt i vad jag säger haha. Så om jag är ensam med båda, vilket jag är varje eftermiddag, och sitter och ammar så vill inte han lyssna på mig när jag säger att han inte får klättra upp på köksbordet, hoppa från soffan, stoppa tandborsten i toaletten.. Ni fattar. Jävligt svettigt!!”, skrev hon då.

Familjen flyttar till större

Kenza och Aleks har inte bara gått och blivit tvåbarnsföräldrar, utan nyligen kunde de även meddela att de kommer flytta! Den nya lägenheten är enligt Kenza ett riktigt drömboende.

Annons

”Två kärleksfåglar som... köpt sin drömlägenhet förra veckan!!!”, skrev hon till en bild på henne och Aleks.

Och i efterföljande stories på Instagram har hon visat upp bilder av den nya lägenheten.

”Ska göra magi här!! I augusti börjar vi renovera, jag kommer dock behålla alla dessa vackra detaljer såklart! Men lägenheten behöver lite kärlek”, skrev hon då och visade upp de fina stuckaturerna.

Så här ser gamla lägenheten ut

Idag bor Kenza och familjen i en lägenhet i Vasastan som består av 78 kvadratmeter. Lägenheten är en sekelskiftstrea med högt i tak, stuckaturer i hela lägenheten, två fungerande kakelugnar och stor balkong med sol större delen av dagen. Utropspriset är 8,5 miljoner kronor, motsvarande 108 974 kronor per kvadratmeter.

Nu ligger lägenheten ute till salu och i samband med visningen visar Kenza nu upp den gamla lägenheten, som de flyttar ifrån. Efter att stylingbolaget hade varit på plats och städat skrev Kenza:

Annons

”Blev kär i vår lägenhet på nytt, kommer sakna vår magiska balkong mest av allt”, skriver hon.

Kenzas lägenhet verkar minst sagt vara poppis. Bostadsannonsen har visats närmare 50 000 gånger – och fick mäklarfirman Behrer & Partners hemsida att krascha.

– Det är en otroligt välplanerad och fin lägenhet, ett riktigt drömboende! säger mäklaren Sofia Elfsson da Costa.

Så här ser Kenzas lägenhet ut som de nu flyttar ifrån!

Annons
Annons
Annons
Annons

FOTO: Karin Törnblom/TT, Discovery+,

Annons