Kenza Zouitens känga till följarna efter graviditeten: ”Vad var det jag sa?”

Kenza slår tillbaka mot kritiken som hon fick från sina följare under graviditeten.
Under sin graviditet fick Kenza Zouiten Subosic flera kommentarer från följare och läsare om kommenterade på hur hon skötte sin graviditet. Nu slår hon tillbaka mot kritiken.
Annons

I början av året avslöjade bloggaren och influencern Kenza Zouiten Subosic, 28, den glädjande nyheten att hon och maken Aleksandar ”Aleks” Subosic, 34, väntade barn. Nyheten gjordes offentlig under parets nyårsresa i Maldiverna.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Dagarna innan gravidnyheten kom delade Kenza med sig av bilder från resan, där hon syntes i bikini men ingen gravidmage kunde skymtas. Strax efter gravidavslöjandet, berättade hon att hon medvetet dolt bebismagen för att hon tidigare inte varit redo för att berätta det.

Annons

I en video på sin Instagram visade bloggaren hur hon har dragit in magen för att kunna dölja bulan. I kommentarsfälten var det främst massvis med positiv respons och gratulationer, men det fanns dem som oroar sig över barnets välmående:

”Kenza, det där är dåligt för din bebis om du drar in den, eller hur?”

En annan följare skrev att Kenza borde vara beredd på att få pekpinnar från folk om hur hon behandlar sitt barn och att hon förmodligen kommer anklagas för att gör hur dåligt allt hon gör är för barnet. K

Alltså det är helt sjukt, folk är otroliga. På två dagar har jag kvävt mitt barn, utsatt oss för fara på grund av en gravidmassage, bränt barnet i solen genom magen och jag vet inte vad… Trodde dock inte man kunde säga något här men jo tydligen, måste vara försiktig med syret”, svarade Kenza.

”Precis som jag misstänkte”

Det var den 14 juni som Kenza och Aleks äntligen blev föräldrar till sonen Nikola. Ända sedan födseln har Kenza Zouiten öppet delat med sig av det nya mammalivet, allt från amning och blöjbyte till känslor och tankar kring att ha en efterlängtad bebis hemma.

Annons

I ett nytt blogginlägg har Kenza lagt upp bilder på sig själv med sin växande gravidmage, från vecka tio fram till vecka 42. Där skriver hon att hon saknar sin bula och tackar samtidigt sin kropp för att den orkat bära och skapa sin son.

Den nyblivna mamman menar att hon inser att kroppen inte kommer se exakt ut som den gjorde innan, men att det inte gör henne något.

”Den kanske aldrig kommer se exakt likadan ut igen men det är jag helt okej med, för den har gett mig något jag inte riktigt vågade drömma om. Världens finaste lilla Nikola.”, skriver Kenza.

Hon avslutar inlägget med en pik till alla de som lagt olika negativa kommentarer till henne under graviditeten.
Annons

”Skulle vilja slänga in ett litet “vad var det jag sa” till er som var taskiga och påstod att jag gick på diet och svalt min bebis för att jag inte gick upp så mycket i vikt (gick upp totalt 9 kg), som sa att jag skulle föda alldeles för tidigt pga det och att något skulle vara fel osv.”, skriver Kenza och fortsätter:

”Precis som jag misstänkte så gick allt jag stoppade i mig till honom för han kom ut STOR & stark.”

Kenza Zouiten menar att alla graviditeter är olika och att det inte är okej att försöka få en annan person att må dåligt. Hon erkänner samtidigt att alla hårda ord påverkat henne.

”Som gravid kanske man redan är väldigt känslig och orolig (jag var det!) och då är det extra jobbigt att få höra sånt.”, skriver Kenza på bloggen.

Annons

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…