Kenzas skräckupplevelse i hemmet – bara dagar innan förlossning

Kenza Zouiten Subosics skräckupplevelse i hemmet – bara dagar innan förlossningen: ”Trodde allt var över”
Gravida Kenza Zouiten Subosic var beräknad att föda i slutet av förra veckan, och bebisen kan kika ut när som helst nu. Men nu berättar hon om skräckupplevelsen som utspelade sig i hemmet under gårdagskvällen. ”Så fruktansvärt rädd”, skriver hon i ett känslosamt inlägg.
Annons

I början av året gick Kenza Zouiten Subosic gick ut med att hon och maken Aleks väntar barn. Men vägen till att bli gravid var inte enkel, i intervjuer och i ärliga inlägg på sin blogg har hon förklarat att hennes äggstockar var påväg att stänga ner cirka 20 år för tidigt. Men efter en misslyckad IVF-behandling blev hon slutligen gravid på naturlig väg.

Bebisen var beräknad att komma till världen i söndags, och graviditeten har nu gått över tiden. Än har den lilla inte gjort några tecken på att den vill titta ut.

Annons

Men mitt i väntan på bebis berättar Kenza nu om den skräckupplevelse hon under gårdagskvällen var med om. En gammal stalker till henne hade sökt upp henne igen och hade under kvällen befunnit sig utanför hennes hem för första gången.

Annons

Jag är så jäkla ledsen. Nu ikväll har vi behövt handskas med en gammal stalker som kommit hit från Italien för att leta reda på mig. En man i 40-årsåldern som för några år sedan skickade brev, trosor, mail, ringde…. Trodde allt var över men nu dök han upp här. Här i Vasastan. På min gata”, skriver Kenza i ett känslosamt inlägg på bloggen. Hon fortsätter:

Det senaste dygnet har han ringt till vad han trodde var mitt nummer (men det var Aleks nr) 32 gånger, och på eftermiddagen skickade han meddelanden om att han stod utanför och väntade på mig. Aleks fick tag på honom runt hörnet nu ikväll och vi kunde ringa polisen som tog in honom. Han erkände för polisen att han är “kär” i mig och på mobilen fanns massa bilder på mig. Mig och gravidmagen. Fyfan. Jag bröt ihop totalt.

”Gett mig kramper i magen”

Efter anmälan och omhändertagandet har hon ingen aning om vad som kommer att hända med mannen. Men hon hoppas på att aldrig se honom igen.

Jag känner mig så utsatt och så fruktansvärt rädd. Och arg, arg för att detta stressat upp mig och gett mig kramper i magen medan jag bara borde gå omkring här lugn och avslappnad och invänta min bebis”, skriver Kenza vidare och fortsätter:

Annons

Det kommer bli svårt men jag ska försöka släppa detta nu och fokusera på min förlossning och mitt barn. Det är det enda viktiga.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…