Kenza om oenigheten med maken om framtiden efter sonens födsel

Kenza Zouiten Subosic om oenigheten om framtiden efter sonens födsel med maken Aleksandar Subosic.
Efter en lång tids kamp för att bli med barn blev Kenza Zouiten Subosic och maken Aleksandar Subosic föräldrar till sonen Nikola den 14 juni. Nu avslöjar Kenza att hon och maken inte är helt överens om hur sonens uppväxt ska bli.
Annons

Influencern och bloggaren Kenza Zouiten Subosic, 28, hade gått nästan två veckor över tiden när sonen Nikola kom till världen. På Instagram delade hon med sig av nyheten att hon och maken Aleksandar Subosic, 34, blivit föräldrar för första gången.

Annons
Annons

”Den 14 juni kl 05:06, kom den här pojken till världen och förändrade våra liv för alltid. Allt gick bra och vi är sååå kära i honom. Det är svårt att tro att han faktiskt är här, att jag fick bli en mamma efter allt. Han var värd all väntan, kamp och smärta. Tack för att du valde oss som dina föräldrar, vi lovar att alltid älska och skydda dig”, skrev Kenza i inlägget.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Vägen till att bli med barn var inte en dans på rosor för paret, som tvingades genomgå två IVF-behandlingar innan Kenza blev gravid på naturlig väg. När Kenza avslöjade graviditeten beskrev hon det som ett mirakel.

”Aleks och jag är upp till månen exalterade, så så glada och mest av allt TACKSAMMA att äntligen få berätta för er att vi väntar en liten mirakelbebis som anländer i början av sommaren, om allt går bra. Ord kan inte förklara hur mycket kärlek vi känner för den lilla redan”, skrev Kenza då på Instagram.

Kenzas ärliga ord om stridigheten med maken

Den nyblivna familjen bor nu ihop i en lägenheten nära Odenplan i Vasastan i Stockholm, där de ägnat de senaste dagarna åt att vila och njuta av det nya familjelivet. Under tisdagen publicerade Kenza Zouiten ett blogginlägg där hon beskrev de första dagarna efter förlossningen.

”Att lämna hemmet som bara Kenza och Aleks i torsdags och sedan komma hem igen som en familj på tre var en väldigt mäktig (och konstig!) känsla”, skriver hon i inlägget.

Men Kenzas dröm är inte att fortsätta bo kvar i Vasastan för alltid. I podcasten Kenza & Dani – när livet händer förklarar hon att hon gärna vill flytta från Stockholms innerstad till ett lugnare område i till exempel Nacka, där hon själv växte upp. Men där skiljer sig Kenzas åsikt från makens, berättar hon.

– Om Aleks får bestämma kommer vi bo i stan i resten av våra liv. Odenplan specifikt. Där ska jag bo i resten av mitt liv om Aleks får bestämma, säger Kenza och fortsätter:

– Jag är ju uppvuxen i Nacka, utanför stan. Inte i hus, men i radhus, och jag gillar ju verkligen den barndomen man kan få där. Jag tycker att det är nice att vi kunde cykla ner och mötas vid ica och cykla runt och leka på skolgården. Här i stan måste jag följa med barnen till en lekplats där de ska leka, för att det är mitt i stan.

Kenza berättar att Aleks är född och uppvuxen på Odenplan i Stockholm och att han därför inte vet hur det är att växa upp utanför stan.

– Därför kan inte han förstå hur viktigt det är att bo lite utanför stan när man har barn, säger hon.

Hon fortsätter:

– Han har sagt att ”nej, vi ska bo här för alltid” och jag har sagt att jag hoppas att han kommer ändra sig lite. Jag vill jättegärna bo i hus i framtiden. Aleks lösning på det hela är landställe.

FOTO:  TT/Karin Törnblom, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…