Kenza Zouitens karriärsval under andra graviditeten: ”En sista chans”

Kenza Zouitens karriärsval under andra graviditeten: ”En sista chans”
Det var under söndagen som bloggdrottningen Kenza Zouiten avslöjade att hon och Aleks Subosic väntar sitt andra barn.
Nu berättar hon om det nya beslutet efter graviditetsavslöjandet.
"En till chans", skriver hon.
Annons

Det var i början av förra året som Kenza Zouiten, 29, berättade att hon var gravid med sitt första barn. Glädjen var enorm och gratulationerna många, men resan dit var allt annat än enkel. I en ärlig intervju med Nyhetsmorgon berättade Kenza om hennes tuffa resa i längtan efter att få barn, och hur hon vid 26 års ålder fick höra från en fertilitetsläkare att den stora drömmen kanske inte var möjlig.

Annons

– De berättade för mig att jag var nära klimakteriet och jag hade ingen aning om att man ens kunde hamna i klimakteriet så tidigt. Jag blev så chockad och det var jättejobbigt att behöva höra och acceptera det, säger hon.

Annons

Hon berättar att hon och pojkvännen var mitt uppe i att försöka skaffa barn när de fick beskedet, och att de tuffa orden lämnade dem i stor chock och sorg. Men efter en tid som kändes som en evighet kunde stjärnan äntligen berätta att hon var gravid, och i en video på Youtube berättar hon om sina känslor inför det hon kallar “ett mirakel”.

– Ord kan inte skriva hur glada och tacksamma vi är. För ungefär ett år sen var vi inte säkra på att det någonsin skulle kunna hända, säger hon i videon.

Nya graviditetsbeskedet

Och som om det inte vore fantastiskt nog kunde hon under gårdagen även berätta att paret nu väntar sitt andra barn, och precis som första gången känner hon stor tacksamhet över att det faktiskt gick. I en story på Instagram berättar hon om sina känslor kring den andra graviditeten.

“Även fast det var planerat och med hjälp av hormonbehandlingar så är vi väldigt chockade över att det gick så fort den här gången. Men vi är såklart så glada och så tacksamma. Vi skulle aldrig kunna tro det här för 2,5 år sen”, skriver hon.

Annons

Det stora beslutet

Men det händer minst sagt mycket i Kenzas liv just nu. I ett nytt blogginlägg berättar hon nu att hon även har bestämt sig för att börja blogga igen efter flera månaders uppehåll.

“I april när jag bestämde mig för att ta en paus var jag så trött på det. Nikola var i en väldigt krävande period, jag hade svårt att få ihop min “mammalediga” vardag med allt jobb och måsten och varje gång jag gick in här möttes jag av så jäkla tråkig stämning. Bloggen som tidigare hade varit en glad plats som jag älskade att besöka hade blivit ångestladdad. Kommentarsfältet svämmade över av hat, rasism, bråk, påhopp och jag vet inte vad. Något jag inte tänker acceptera”, börjar hon innan hon fortsätter.

“Men jag saknar ju såklart bloggen!! Jag saknar er och jag saknar verkligen att skriva. Och jag saknar att ha mina dagar, månader och år nerskrivna här. Jag saknar att ha något mer att göra utöver instagram. Därför tänkte jag såhär: jag ger det en till chans, på nya villkor, och ser om nya varianten passar mig bättre och gör att jag tycker att det är kul igen.”

Vi kan med andra ord förvänta oss fler uppdateringar på Kenzas blogg framöver.

Annons

FOTO: Karin Törnblom/TT/Ola Axman/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…