Kenza pekas ut som gravid – nu bryter hon tystnaden

Nygifta Kenza Zouiten bryter nu tystnaden efter de återkommande spekulationerna om att hon är gravid.

Bloggerskan och entreprenören Kenza Zouiten, 26, har onekligen haft ett minnesvärt 2017. Höjdpunkten hittills lär ha varit sagobröllopet med kärleken Aleks Subosic i augusti.

Nu verkar det som att hennes följare redan tagit ut “nästa steg” och pekat ut 26-åringen som gravid. Och uppenbarligen verkar Kenza ha noterat så många kommentarer i ämnet att hon nu väljer att själv svara upp på ryktet på sin blogg.

I samband med att Kenza beskrev sina festliga helgplaner med tjejkompisar skriver hon:

“Jag är inte gravid som många av er verkar “vara säkra på”, kan ni inte chilla lite med era påståenden?! Haha”.

I kommentarsfältet är det flera läsare som backar upp Kenza.

“Tycker det är konstigt hur folk verkar slänga ur sig gravidkommentarer lite hur som haver. Många har svårt för att bli gravida och jag tycker personligen att man ska vara väldigt försiktig med att fråga/påstå saker relaterat till det hela”, skriver en person.

“HAHA men va?! Folk är sjuka. Tanken av att du skulle vara gravid för att du tagit det lugnt på sistone har inte ens slagit mig. Jeeez”, skriver en annan.“Men hur kan folk ta sig friheten till att skriva vad dom vill? Blir irriterad när man bara slänger ur sig kommentarer bara för man tror något, även om det är i “välmening”. I alla fall.. ta det lugnt idag och njut av helgen”, skriver en tredje.

Se Kenzas magiska drömlägenhet:

LÄS OCKSÅ: Efter bröllopet – Kenza och Aleks köper landställe

LÄS OCKSÅ: Tv-fruns nya smärtsamma ingrepp: ”Som att gå en rond med Mike Tyson”

FOTO: Ibl