TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter bröllopet – Kenza och Aleks köper landställe

12 sep, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Bloggdrottningen Kenza Zouiten och hennes Aleks blev äkta makar i slutet av juli. Nu har de varit gifta i 6 veckor och tänker fira det genom att köpa ett hus tillsammans.
Annons

Den 29 juli gick Kenza Zouiten, 26, längs altargången med sin stora kärlek Aleks Subosic, 33. Dagen beskriver de som den bästa i deras liv och direkt efter bröllopet drog de iväg på en tre veckor lång smekmånad tillsammans. Nu är det sex veckor sedan de blev man och hustru, någonting de vill fira genom att köpa ett landställe.

“Jag har velat ha ett landställe sedan mormor och morfar sålde huset i Herräng för en massa år sedan och jag har alltid var så himla avundsjuk på folk som har ett landställe att åka ut till”, skriver hon på bloggen.

Längtan efter ett hus är enorm för paret och Kenza berättar för sina läsare att de går febrilt på visningar för att hitta sitt landställe så snabbt som möjligt. De vill kunna tillbringa nästa år på sitt landställe och ber därför sina följare att hålla tummarna för att de kommer hitta ett hus som passar deras budget så snart som möjligt.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Drömmen vore att köpa rätt så snart så vi hinner fixa ordning det ordentligt till våren”, skriver hon på sin blogg

Att ha ett ställe utomlands har alltid varit planen för de nygifta paret, men efter en del funderingar insåg turturduvorna att de vill ha ett ställe som är mer tillgängligt. Ett hus de kan åka till när de vill.

“Vi pratade förut om att skaffa något i Montenegro, men det känns mer rimligt att hitta något här först. Som vi kan åka ut till varje helg om vi vill”, skriver hon.

Lycka till med sökandet säger vi!

Foto: IBL

Annons