Efter bröllopet – Kenza och Aleks köper landställe

Efter bröllopet – Kenza och Aleks köper landställe

Bloggdrottningen Kenza Zouiten och hennes Aleks blev äkta makar i slutet av juli. Nu har de varit gifta i 6 veckor och tänker fira det genom att köpa ett hus tillsammans.

Den 29 juli gick Kenza Zouiten, 26, längs altargången med sin stora kärlek Aleks Subosic, 33. Dagen beskriver de som den bästa i deras liv och direkt efter bröllopet drog de iväg på en tre veckor lång smekmånad tillsammans. Nu är det sex veckor sedan de blev man och hustru, någonting de vill fira genom att köpa ett landställe.

“Jag har velat ha ett landställe sedan mormor och morfar sålde huset i Herräng för en massa år sedan och jag har alltid var så himla avundsjuk på folk som har ett landställe att åka ut till”, skriver hon på bloggen.

LÄS OCKSÅ: Se bilderna från Kenzas bröllop – ”Gråter fortfarande”

Längtan efter ett hus är enorm för paret och Kenza berättar för sina läsare att de går febrilt på visningar för att hitta sitt landställe så snabbt som möjligt. De vill kunna tillbringa nästa år på sitt landställe och ber därför sina följare att hålla tummarna för att de kommer hitta ett hus som passar deras budget så snart som möjligt.

“Drömmen vore att köpa rätt så snart så vi hinner fixa ordning det ordentligt till våren”, skriver hon på sin blogg

Kenza Zoutien och kärleken Aleks har varit ett par i många år. 

Kenza är en av Sveriges största bloggare. 

Det var på Kenza 25-årsdag förra året som Aleks gick ner på knä och ställde den stora frågan. 

På sin blogg har Kenza delat med sig av e del teasers till sina läsare. 

Den 29 juli blev paret äkta makar på Rånäs slott utanför Stockholm. 

De beskriver dagen som den bästa i deras liv och försvann dagen efter iväg på en tre veckor lång smekmånad. 

Nu, sex veckor efter bröllopet, vill paret köpa ett landställe tillsammans. 

Att ha ett ställe utomlands har alltid varit planen för de nygifta paret, men efter en del funderingar insåg turturduvorna att de vill ha ett ställe som är mer tillgängligt. Ett hus de kan åka till när de vill.

“Vi pratade förut om att skaffa något i Montenegro, men det känns mer rimligt att hitta något här först. Som vi kan åka ut till varje helg om vi vill”, skriver hon.

Lycka till med sökandet säger vi!

LÄS OCKSÅ: Nu visar Kenza upp diamantringen

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN