Tv-fruns nya smärtsamma ingrepp: ”Som att gå en rond med Mike Tyson”

"Svenska Hollywoodfruar"-profilen Åsa Vesterlund har gjort en ny skönhetsoperation. I ett inlägg på Instagram visar tv-stjärnan upp sitt blåslagna ansikte efter sitt senaste ingrepp.

Åsa Vesterlund, 42, är inte den som utför sina plastikoperationer i hemlighet. ”Svenska Hollywoodfruar”-profilen har tidigare varit öppen med att hon har implantat i sina bröst och för ett par år sedan opererade hon även bort ett eldsmärke på hakan. Nu har tv-frun också valt att göra ögonplastik.

På Instagram visar tv-frun upp sitt blåslagna ansikte efter att ha korrigerat sina ögonlock och säger samtidigt att hon varit skräckslagen inför förändringen.

”När jag var liten råkade jag cykla på en pinne som åkte rakt in i ögat, efter detta har jag haft sådan ångest så fort någon måste komma åt mina ögon. Förra veckan tog jag mod till mig och lät doktorn operera mina trötta ögonlock… Detta är någonting jag verkligen behövde. Trust me, jag gjorde inte detta för skojs skull”, skriver hon och fortsätter.

”Allting har gått bra, men det ser lite ut som att jag gått en rond med Mike Tyson.”

https://www.instagram.com/p/BZrh0oRl3QL/?taken-by=asavesterlund

LÄS OCKSÅ: Åsa Vesterlunds vrede mot Gunilla Persson: ”Hon är inte frisk”

I sitt inlägg passar Åsa Vesterlund också tillbaka mot alla som kritiserar henne för att hon är så öppen med sina plastikoperationer – och riktar en känga mot alla kändisar som, enligt henne, döljer sina ingrepp.

”Jag får många mejl av er som både hatar och älskar min uppriktighet, däremot måste jag ställa en fråga till er som har starka åsikter. Vet ni egentligen hur många personer som inte säger någonting när dom själv fixat sig och dessutom ljuger om det?! Jag vet minst ett tiotal kändisar som fixat både det ena och det andra och blånekar till det”, skriver hon och fortsätter:

”Inte nog med det så går dom ut i media med att man ska åldras med värdighet och att dom minsann aldrig skulle fixa sig! Jag uppfattar detta som extremt falskt och fruktansvärt löjlig. Alla är inte så öppna som mig, men att ljuga om det känns väldigt beige.”

LÄS OCKSÅ: Åsa Vesterlund nyopererad: ”Flera kirurger inblandade”

Foto: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!