LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kenny Solomons extrema ingrepp – kapade av kroppsdel: ”Klippte bort lite...”

07 feb, 2024 
Maria Broberg
Elin Jonasson
Artisten Tess Merkel och hennes man Kenny Solomons träffar Hänt för en intervju.
Paret pratar öppet om deras skönhetsingrepp och Kenny avslöjar den extrema operationen.
– Klippte av snibbarna, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kenny Salomons droppar bomben – här är alla skönhetsoperationer han gjortBrand logo
Kenny Salomons droppar bomben – här är alla skönhetsoperationer han gjort

Alcazar-sångerskan Tess Merkel, 53, och den engelska modellen och skådespelaren Kenny Solomons, 37, har varit gifta sedan 2017 och de har varit ett par i över tio år. Under sin tid tillsammans har paret testat på olika boendekonstellationer, de har både levt som sambos och särbos.

Nu när Hänt träffar Kenny Salomons och Tess Merkel verkar de vara mer kära än någonsin, och Kenny delar med sig om sina minst sagt unika skönhetsingrepp och varför han har gjort dem.

Kenny Solomons om hårtransplantationen: ”Det tog 9 timmar”

I en intervju med Hänt berättar Kenny Solomons om sin hårtransplantation som han gjorde för fem månader sedan. Han har sedan dess burit mössa för att dölja ingreppet men känner nu att han är redo att visa resultatet.

– Det gjorde lite ont och det tar typ 9 timmar. Man ligger ner och plockar ut hårsäckarna. Det kanske låter äckligt, men det är så fantastiskt bra. Det är så många killar där ute som verkligen vill ha en hårtransplantation, berättar Solomons till Hänt.

Annons

– Jag är superglad att jag fick chansen att få hår igen för att det gör mig glad. Och nu kanske jag åker härifrån utan mössa på mig, fortsätter Solomons och skrattar.

Kenny Solomons hår innan hårtransplantationen.FOTO: Privat.

Enligt Kenny Solomons kommer man inte kunna se det slutgiltiga resultatet förens om 12–15 månader, och då kommer han att göra en video för att visa upp det nya svallet.

Men hårtransplantationen är inte det enda skönhetsingreppet som Solomons har gjort, till Hänt avslöjar han om ett mer extremt ingrepp som han tidigare har undergått.

Kenny Solomons om det extrema ingreppet: ”Klippte av öronsnibbarna”

Kenny Solomons är enligt sig själv en person som är supertransparent och öppen med allt som pågår i hans liv. Till Hänt berättar han bland annat som sina skönhetsingrepp och varför han genomgår dem.

Annons

– Jag tycker om att känna mig pigg och känna mig på ett sätt när jag tittar på mig i spegeln och känner mig fräsch. För två-tre år sedan, under covid, gick jag in i vägen och jag kunde inte ens ta en selfie på två år. Så för mig är det jätteviktigt.

Förutom Botox, som Kenny gjort i ansiktet, och sina tänder för 17–18 år sedan, så har han även gjort ett lite mer udda ingrepp. Han har nämligen opererat öronen för att han tyckte att hans öronsnibbar var för stora.

Kenny Solomons öronsnibb innan operationen.FOTO: Privat.

– Jag har inget hat mot de som har stora öronsnibbar, men jag ville inte ha det, berättar Kenny Solomons till Hänt.

– Så jag klippte bort lite av mina snibbar, fortsätter Solomons.

Om Kenny Solomons har några fler skönhetsingrepp inplanerade i framtiden återstår att se.

FOTO: TT, Hänt, privat.

Annons