LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Katrin Zytomierska tvingas betala över en miljon – efter dödsfallet: ”Förödande”

28 feb, 2024 
Linn Seipel
katrin zytomierska
Efter tuffa tiden – nu fick Katrin Zytomierska beskedet hon verkligen hade hoppats på att slippa.
”Livet har sina prövningar”, skriver influencern.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Julia Franzén berättar om relationen till Bingos ex katrin ZytomierskaBrand logo
Julia Franzén berättar om relationen till Bingos ex katrin Zytomierska

Entreprenören och medieprofilen Katrin Zytomierska, 46, känner många igen i kombination med Bingo Rimér, 48. Det forna paret var tillsammans i drygt sex år och innan de valde att gå skilda vägar hade de hunnit få de två sönerna Ringo och Rambo tillsammans. Bingo har också dottern Nova med Erika Heizinger sedan innan och efter uppbrottet från Bingo fick Katrin också sonen Falke med Alexander Klingstedt.

Länge har de kommit att bli någon slags förebild för många, i hur ett bonusfamiljsliv kan komma att se ut. På senare tid verkar det dock ha kört ihop sig lite på flera plan. Hänt har tidigare skrivit om skavet som uppstått mellan Katrin och Bingos nya flickvän Julia Franzén, 33.

Katrin Zytomierskas stora sorg – tuffa händelserna

Frågan är om det kan tänkas orsakas av andra spänningar i deras liv. Julia och Bingo har exempelvis varit öppna med deras svårigheter med att skaffa barn, och Katrin har också utsatts för en del prövningar på sistone.

Annons

Under en lång tid har hon nämligen varit i en rättstvist, då hon anmälts efter att upprepade gånger ha gjort fel med reklammärkningar på sin Instagram.

För tre dagar sedan meddelande Katrin dessutom att hennes älskade farmor gått bort. Det är i ett inlägg på Instagram hon berättar om den sorgliga nyheten:

”Så bestämde hon sig för att gå vidare och då fick det bli så. Min fina farmor levde i hundra år och där fick det räcka. Jag kommer aldrig att möta en starkare, coolare power lady i mitt liv och vi får leva vidare med alla minnen i våra hjärtan.”

Katrin Zytomierska döms i rätten – tvingas betala miljonbelopp

Att någon som är 100 år går bort är kanske inte oväntat, men hon verkar onekligen ha betytt mycket för Katrin. Att kort efter då få beskedet att hon och hennes bolag Clean Eating döms att böta 1,25 miljoner kronor för reklammissarna – kan rimligen ta ut sin rätt på måendet.

Hennes advokat Mark Safaryan har tidigare kommenterat det hela i en intervju med TT:

– Det är förödande för hela branschen. Min klient har tagit sitt ansvar och använt de verktyg som finns via Instagram.

I ett meddelande till Expressen kommenterar Katrin nu domen och situationen:

”Jo livet har sina prövningar men det handlar om att fortsätta kämpa och hitta lösningar”

FOTO: Linus Sundahl-Djerf / SvD / TT

Annons