Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Bingo Rimérs dotter har vuxit upp - så ser hon ut idag

21 apr, 2019 
AvOla Brising
Bingo Rimér och Nova Rimér
Det har redan hunnit gå 16 år sedan Bingo Rimér blev pappa för första gången. Hans följare hyllade dottern Nova för hennes skönhet då hon fyllde år i onsdags.
Annons

Fotografen Bingo Rimér, 43, fick sitt första barn, dottern Nova Rimér, med exet Erika Moen, 36, redan 2003. I onsdags, den 17 april, fyllde Nova 16 år. I samband med detta passade hennes pappa på att hylla henne genom att lägga upp en nytagen bild på dottern på Instagram. Intill bilden skrev Bingo Rimér:

”Nu mindre än två timmar kvar innan världens finaste Nova Olivia Göta Rimér blir 16 år. Herregud nu är det nära”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Bilden möttes av massvis med glada tillrop från hans följare och redan på eftermiddagen den 17 april hade 75 personer hunnit kommentera bilden.

En av hans vänner skrev:

”Ååååå vilken tjej. var några år sedan jag var barnvakt i studion ser jag… jag som känner mig lika gammal… stort grattis och hoppas dagen blir magisk!”

 

Själv skrev Nova Rimér också till sin pappa och konstaterade:

Annons

”Du är typ mer taggad än mig”.

Nova Rimér hyllas av pappa Bingo Rimérs följare

Några följare skrev också och hyllade Novas utseende på bilden. En kommentar löd:

”Holy macarony, vilken BILD och vilken TJEJ”.

En annan skrev:

”Så vacker, det gjorde ni bra”

Ytterligare en person stämde in i hyllningskören med orden:

”WOW! – vilket jävla foto. Den tjejen kommer gå långt här i livet. Du är en av dom bästa föräldrarna jag vet. Tar enormt av inspiration av dig. Keep it up!”

Nova Rimér

Senare vid lunchtid på Novas födelsedag la Bingo även upp en bild av sig själv och dottern då hon var nyfödd och skrev en fin födelsedagshälsning till henne:

”Nova föddes den 17 april 2003. En månad för tidigt. Bara minuter efter förlossningen satt jag med min lilla dotter i knäet. Hon var bedårande söt, sånär som på en liten detalj: hennes lila bebishuvud var helt konformat. Mamma Erika sov och sjuksköterskorna hade lämnat rummet, ingen fanns där som kunde förklara för mig att det var fullt naturligt att en bebis föddes med ett conehead. Så under Novas första tjugo minuter i livet var jag  övertygad om att hon var fullständigt missbildad. Jag lindade in hennes spetsiga huvud i en handduk och svor – hulkande – på att alltid, alltid skydda henne från elaka mobbare. Sedan vaknade Erika och förklarade att jag var en idiot. Idag fyller hon 16 år och alla i familjen älskar henne oändligt mycket och vi är så lyckliga och tacksamma över att ha henne i våra liv. Jag och pojkarna hade en fin present som vi skall hämta på måndag. Grattis världens bästa. In och gratta henne. Så blir hon extra glad”.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Cecilia Liljeton/TT

Annons