TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Julia Franzén om att skaffa barn utan Bingo Rimér: ”En donator”

08 dec, 2023 
Bingo Rimer och Julia
Julia Franzén och Bingo Rimér har länge pratat om att skaffa barn ihop.
Nu berättar Julia om processen samt vad som fått henne att reflektera över att skaffa barn med en donator.
”Så då får jag isåfall göra det i Danmark”, skriver Julia på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Julia Franzéns nya utseende: "Jag klippte av det”Brand logo
Julia Franzéns nya utseende: "Jag klippte av det”

Julia Franzén, 33, sökte efter mannen i sitt liv i TV4:s Bachelorette men hela tiden fanns kärleken kvar på hemmaplan. Det var nämligen fotografen Bingo Rimér, 48, som skulle komma att vara den Julia slutade upp med.

Idag är paret förlovade och inom snar framtid hoppas de på att bilda familj ihop.

Julia Franzén och Bingo Rimér genomför IVF – drömmer om att bilda familj ihop

I en tidigare intervju med Hänt berättade de att de påbörjat en provrörsbefruktning även kallat IVF, för att i framtiden ha möjligheten att få barn.

Under sommaren valde de dock att ta en paus i att försöka skaffa barn. Men när Hänt sedan träffade paret på Amazon Primes sommarfest så berättar de hur allt låg till.

– Fokus på IVF, frysa in spermier och ägg. Alltså Bingo har ju supersperma, jag har lite sämre ägg så vi måste få in lite embryon i frysen så vi kan få syskon. Sen kan vi börja göra barn, sa då Julia.

Julia Franzéns ord om att skaffa barn med en donator

Men hur har det då gått för paret? Jo, nu kommer Julia med en uppdatering gällande parets planer på att bilda familj ihop. Det visar sig även att Julia har planer på att kunna skaffa barn utan Bingo, ifall något i situationen skulle ändras.

Annons

”Vi har 5 embryon i frysen. kommer nog inte berätta här när vi sätter in men inte gjort det än. Vill frysa in ägg också. Och om vi gör slut eller om det skulle hända något med Bingo (om han dör) så är reglerna så att man inte får använda våra embryon. Så jag funderar på att även frysa in med en donator, men det får man inte göra i Sverige när man är i en relation. Så då får jag isåfall göra det i Danmark. Jag har blivit rekommenderad att frysa in ordentligt med embryon och ägg innan jag blir gravid så jag önskar chansen att få syskon”, skriver hon i en uppdatering på Instagram story.

FOTO: TT/Hant.se

Annons