LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Julia Franzéns nya barnbesked efter pausen – avslöjandet om gravidkampen

11 sep, 2023 
Johanna Talamo
Julia Franzén och Bingo Rimér är aktuella med den uppkommande premiären av realityserien Bingo & Julia.
Inte nog med det så är paret dessutom mitt uppe med nästa stora steg i relationen, efter att ha tagit en paus under sommaren.
– Håller just nu på.. säger Julia till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Julia Franzén och Bingo Rimér avslöjar – sanningen bakom distansförhållandetBrand logo
Julia Franzén och Bingo Rimér avslöjar – sanningen bakom distansförhållandet

Kärleksparet Julia Franzén och Bingo Rimér är aktuella med sin egna realityserie Bingo & Julia.

Tidigare i år gick paret ut med det glädjande beskedet om sin förlovning och Julia har berättat, i en tidigare intervju med Hänt, att paret vill ha barn. De påbörjade då konstbefruktning även kallat IVF, för att i framtiden ha möjligheten att få fler barn.

Under sommaren valde de dock att ta en paus i att försöka skaffa barn.
När Hänt träffade paret på Amazon Primes sommarfest så berättar de om känslorna inför premiären av den egna serien och ger dessutom ett nytt glädjande barnbesked!

Bingo Rimér och Julia Franzéns om nerverna inför premiären

Drömmarna om ett framtida gemensamt barn lade Bingo och Julia, under sommaren åt sidan, med tanke på inspelningarna av realityserien Bingo & Julia, drog igång.

Under Amazon Primes sommarfest så var det lyckliga paret på plats. I mötet med Hänt berättade de om förväntningarna inför premiären av serien.

Annons

– Jag är ganska taggad nu, jag har varit lite nervös men nu börjar jag känna att det här är bra, av det som jag har sett, sa Julia och fortsatte:

– Det här är faktiskt kul. Det är aldrig långtråkigt, jag känner mig väldigt trygg i det och det känns kul.

Vidare delade Bingo med sig om sina känslor inför premiären och förklarade att han fick ta del av materialet innan, och är väldigt nöjd med bådas insats.

– Vi kan inte göra det bättre, vi kan inte ge mer av oss själva så att det här är vad vi har. Gör man så gott man kan, så ska man vara väldigt nöjd, sa Bingo till Hänt

Bingo Rimér och Julia Franzéns nya barnbesked

Under sommaren tog paret en paus gällande graviditeten. Men under mötet på röda mattan delar paret det glädjande beskedet att de äntligen är redo för nästa stora steg – att skaffa barn!

Annons

Det kommer dock först ske efter att de har genomgått proceduren med den konstgjorda befruktningen, IVF.

– Just nu så är det fokus på IVF, säger Bingo varpå Julia tillägger:

– Ja precis, fokus på IVF, frysa in spermier och ägg. Alltså Bingo har ju supersperma, jag har lite sämre ägg så vi måste få in lite embryon i frysen så vi kan få syskon. Sen kan vi börja göra barn.

Vidare förklarar Julia Franzén att hon just nu är igång med en IVF behandling som kräver att hon kontinuerligt tar sprutor med hormoner som ska få fram fler mogna ägg.

Hormonsprutorna behöver Julia ta vid specifika tillfällen vilket resulterat i att hon, med sig till Amazon Primes sommarfest, har med sig en väska med allt hon behöver.

– Jag håller just nu på att ta sprutor och vi har frysväskan med oss, så klockan nio ska jag ta två sprutor, säger Julia.

Bingo Rimér berättar slutligen att man som tittare kommer att kunna följa parets process med den konstgjorda befruktningen, IVF, under realityserien Bingo & Julia.

– I realityserien kommer du kunna följa hela processen, säger Bingo.

FOTO: HÄNT TV/Karin Törnblom/TT

Annons