Katrin Zytomierskas avslöjande om Hannah Graafs kärleksliv: “Fick till det”

Hannah Graaf, Katrin Zytomierska

Det har länge spekulerats kring Hannah Graafs kärleksliv.
Nu avslöjar Katrin Zytomierska något gällande ämnet.
– Fick till det, säger hon.
0:27

Efter reklamen: Magdalena Graafs sommarplaner med barnen

(0:27)

Slå på ljud

Hannah Graaf har varit ett välkänt namn för svenska folket i många år. Tillsammans med sin syster Magdalena Graaf har hon bland annat gjort den stora hiten You Got (What I Want) och under 1990-talet var systrarna glödheta.

Idag kan Hannah skriva både artist, fotmodell, entreprenör och tv-profil på sitt cv, men hur har det sett ut när det kommer till kärlekslivet?

Hannah Graafs kärleksliv – relationen till Andreas Carlsson

Hannah Graaf har fyra barn med tre olika män. Sonen Mio med Daniel Boudal, döttrarna Vida och Liv med tidigare maken Peter Karyd och sonen William med Idol-profilen Andreas Carlsson.

Hannah och Andreas träffades för många år sedan och fick barn kort därefter. I en tidigare intervju har Hannah berättat om oron hon kände när hon skulle berätta för Andreas att hon var gravid.

– Först var det ju en chock bara att vara gravid för första gången, så ung, och inte veta någonting. Det tog dagar innan jag vågade säga det till honom. Hur säger man en sån sak? Och jag var rädd. Hur ska reaktionen bli? Och vad ska jag göra? Jag som inte ville göra abort. För mig var det otänkbart även om det fanns stunder när jag övervägde det, berättade Hannah då.

Och Andreas reaktion blev kanske inte riktigt så positiv som hon hade hoppats på. Han har tidigare berättat att han kände sig otillräcklig för att bli pappa och att det var någonting som han ramlade in i.

Angelo avslöjar nära relationen till Julia efter Bachelorette

Se klippet här!

Idag förklarar han däremot att han inte skulle kunna se sitt liv utan sin son och att de idag har en fin relation till varandra.

– William vet att han kan räkna med mig. Även om jag är i USA kan jag omedelbart komma hem, har Andreas, som jobbar som musikproducent i Los Angeles, tidigare sagt.

Katrin Zytomierskas privata avslöjande om Hannah Graafs kärleksliv – efter spekulationerna: “Fick till det”

Hannah var 21 år gammal när hon blev gravid med sonen William och någon som minns detta väl är Katrin Zytomierska. I Relationspodden, som hon har tillsammans med Bingo Rimér, berättar hon nämligen att hon var på plats den kvällen som Hannah och Andreas träffades.

– Jag är ju på Laroy den kvällen som Hannah Graaf och Andreas Carlsson blir ihop, säger hon varpå Bingo Rimér undrar:

– Men blir de ihop verkligen?

– Nja, men okej de blir inte ihop men de får ihop det för de får ju för fan en unge sen. Och den här ungen är ju 20 bast idag så det här är ju verkligen 20 år sen, svarar Katrin då och skrattar.

Kärleksspekulationerna kring Hannah Graaf

Idag är Hannah väldigt hemlig med sitt kärleksliv. Hon har nämligen inte bekräftat att hon träffar någon, men de som följer henne på sociala medier har förstått att så förmodligen är fallet. Vem denna mystiska man är är dock fortfarande okänt.

FOTO: TT, Youtube

SENASTE NYTT!