Katrin Zytomierskas ord om barnens kommentarer: ”Förolämpningar”

Katrin Zytomierska om barnens ord
Under sin semester har Katrin Zytomierska publicerat en bild på sin Instagram där hon avslöjar vad hon fått höra för kommentarer från sina barn – och hon kallar det förolämpande.
Annons

Katrin Zytomierska, 41, är just nu på semester med familjen i Polen. Via hennes Instagram kan följarna se hur hon njuter tillsammans med barnen Ringo, 9, Rambo, 6, och minsta sonen Falke, 2. Familjen har bland annat hunnit med att bada, sola, spela tennis och få en privatlektion i polska.

”I morgon ska barnen få polska lektion på rummet en timme, löste en lärare som kommer”, förklarade Katrin Zytomierska i ett inlägg på Instagram.

Annons

I flera inlägg skriver Katrin om sanningen bakom bilderna – hon erkänner att det minsann inte är särskilt enkelt att resa med tre barn.

Annons

”Falke är ”typ” blöjfri. Ni vet den där härliga mellanfasen där man som förälder så gärna vill tro att han nu lärt sig. 9/10 gånger säger han till. I allt roddande missade jag Falkes blöja när vi gick från stranden. Ni ser tröjan är lång jag missade blöjan. Alltså att ta på den. Mitt på golvet, precis bakom där pojkarna står, fast med en massa folk i kön ställde sig Falke och bajsade”, skriver Katrin i ett inlägg.

View this post on Instagram

Jaha men nu kanske ni kommer tro att jag har nån ambition om att bli komiker men så är det inte alls. Det är mitt liv kära vänner och varsågod att ta del av det! På bilden, det flottaste glasstället i staden. Svindyr, svingod glass. Alltid två sockerfria smaker dessutom. Japp, Falke är ”typ” blöjfri. Ni vet den där härliga mellanfasen där man som förälder så gärna vill tro att han nu lärt sig. 9/10 gånger säger han till. I allt roddande missade jag Falkes blöja när vi gick från stranden. Ni ser tröjan är lång jag missade blöjan. Alltså att ta på den. Mitt på golvet, precis bakom där pojkarna står, fast med en massa folk i kön ställde sig Falke och bajsade. Inte en klutt inte två. Minst fem stora bajskorvar utspridda över lokalen. Jag sprang runt hukad och plockade bajs medan de andra barnen (som inte fattar mörka) glatt tjoade och pekade ”Falke bajsar! Falke bajsar!”. Falke trodde då han gjorde nåt kul såklart så jaaaaa det blev en mindre bajsfest bland de sjuuuukt missnöjda gästerna. A men så går det när mammans hjärna är överhettad. Blir ingen mer sockerfri glass för mamman heller. Blir snuskig skruvglass på stranden. Och kanske lite mer fokus på att ändå ha blöja på Falke. Dagisfrökens röst ekar i mitt huvud. ”Föräldrar vill gärna tro att deras barn är blöjfria allt för tidigt. Det finns inget att skynda Katrin. Allt har sin tid det finns inga vuxna som inte lärt sig att gå på toaletten. Tredje, TREDJE gången gillt. Och jag är lika jävla självsäker och dum i huvudet. Totalt misslyckat.

A post shared by Katrin Zytomierska (@katrinzytomierska) on

Katrin Zytomierskas ord om semestern

I inlägget efter står Katrin i bikini på sandstranden och håller sonen Falke i handen. I texten skriver hon vad hon fått höra för kommentarer och frågor under semestern.

Annons

”Och sen alla förolämpningar som öser ner på en också”, skriver Katrin.

Profilen berättar vidare hur hon hör att hennes hår ska vara i tofs och får frågor om varför magen inte är platt.

”Ska jag inte operera den? Vill jag inte ha en platt mage? Borde jag inte ha en platt mage med muskler på när jag tränar så mycket? Som pappa eller Alex. De har ju platta magar. Mina tuttar är hängiga varför är de hängiga?”, skriver Katrin Zytomierska och fortsätter:

”Alltså de tycker att jag är okej som jag är och de älskar mig och tycker att jag är världens bästa mamma. De undrar bara.”

Följarnas stöd efter Katrin Zytomierskas inlägg

I kommentarsfältet finns många peppande ord. Bland annat från kända evenemangsorganisatören Micael Bindefeld, 59.

Annons

”Men varför bry sig Katrin. Du är rolig, omtänksam, driven, framgångsrik och toksnygg!!!!det några förvirrade följare som Många av hennes följare var till en början fundersamma om huruvida orden hade kommit från hennes barn eller från någon annan”, skriver han.

Andra personer frågar sig vem som egentligen tar sig rätten att kommentera på hennes utseende:

”Tröttsamt, vilka anser sig att ha rätten att tala om hur andra ska se ut?”

Inlägget har även lett till att Katrins fans delar med sig av liknande historier med sina egna barn.

”Min dotter frågade (när hon var 3 typ) varför jag hade skägg på min snippa”, skriver en person.

Annons

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Hans Shimoda/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…