Katrin Zytomierskas barnbesked med nya kärleken – nu berättar hon

Katrin Zytomierska

Katrin Zytomierska avslöjade nyligen att hon träffat någon.
Nu kan hon avslöja fler detaljer kring hennes kärleksliv.
Dessutom berättar hon varför hon aldrig kommer visa upp honom i offentligheten.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Katrin Zytomierska om skräcken för barnens skull: ”Panikslagna”
0:41

Efter reklamen: Katrin Zytomierska om skräcken för barnens skull: ”Panikslagna”

(0:41)

Slå på ljud

Katrin Zytomierska, 45, kan titulera sig som både författare, entreprenör, influencer och poddare och har ständigt många bollar i luften. Idag lägger hon mycket tid på sitt företag Clean eating som ligger henne varmt om hjärtat.

Något annat som ligger henne varmt om hjärtat är hennes nyfunna kärlek sedan några månader tillbaka. När Hänt träffat Katrin på hennes event för Clean eating berättar hon om mannen som fått henne att falla. På alla hjärtans dag fick hon sig en rejäl överraskning av denna hemliga man.

– Jag träffar ju en kille nu som är väldigt härlig och romantisk av sig. Så han tycker det är roligt att göra grejer och ja uppskattar det väldigt mycket för jag älskar överraskningar. Så igår var vi på Södermalm och åt middag på en italiensk restaurang. Och sedan var vi och såg en föreställning på Göta Lejon, berättar Katrin och fortsätter:

– Så var han så gullig, han gav mig biljetter till Madonna som jag hade önskat mig. Så jäkla gulligt. Han är sjukt gullig.

Därför håller Katrin killen utanför offentligheten: ”Lite tråkigt

Katrin berättar att de träffats i ungefär fem månader och deras vägar korsades på krogen. Men hon är mycket hemlighetsfull kring hans identitet, även fast hon gärna skulle vilja visa upp honom.

Men det finns en anledning till detta. Han vill nämligen inte synas i offentligheten – något Katrin kan tycka är lite tråkigt.

Du vill inte avslöja något namn?

– Nej gud nej, då skulle det vara slut imorgon. Han vill absolut inte synas. Han gillar absolut inte offentlighet, och det får ju jag respektera såklart. Så jag kommer aldrig kunna visa upp honom, vilket jag tycker är lite tråkigt, säger Katrin och fortsätter:

– Jag tycker det är härligt med en kille som inte sitter med sin telefon för då kan jag koppla bort, men jag känner ändå att jag själv har varit i offentligheten i 20 år och har så många människor som följt mig, som tycker om mig, som känner mig. Och jag känner mig som värsta svikaren som inte kan visa upp min nya kille. Jag hade velat göra det, han är ju skithärlig, men det kommer inte ske.

Avslöjandet om killen – färdiga med barn

Däremot kan hon avslöja att han är i samma ålder som henne och de befinner sig på samma plats i livet. Även han har barn sedan innan och de båda känner sig klara med den biten.

Säger ni att ni är ett par?

– Näe, det gör vi inte. Men vi är på samma plats i livet. Vi är över det här med att bilda familj och skaffa barn så nu är vi två livsnjutare. Han är i min ålder. Vi ses när vi kan, och när vi ses gör vi bara härliga saker. Vi har rest ganska mycket tillsammans och har samma intressen.

Har han barn?

– Ja! Så det är jätteskönt, ingen sådan press. Vi hade inte kunnat skaffa barn, jag är ju 45! Det är förbi, det är jättebra. Sen kommer Bingo och Julia skaffa barn snart så jag få sju några knoddar ändå, säger hon och skrattar och syftar på sitt ex Bingo Rimér och hans flickvän Julia Franzén.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN