TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Katrin Zytomierskas barnbesked – 7 månader efter uppbrottet

12 sep, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Katrin Zytomierskas plötsliga barnbesked
Katrin Zytomierska lämnade exet Alexander Klingstedt i februari tidigare i år. Sedan dess har hon låtit familjelivet och singellivet flyta på, men nu lämnar hon ett plötsligt barnbesked – 7 månader efter uppbrottet.
Annons

Tre år har gått sedan Bingo Rimér, 43, och Katrin Zytomierska, 40, gick skilda vägar efter sex år tillsammans. I dag lever de som goda vänner och får ihop vardagen tillsammans med de gemensamma barnen Ringo, 8, och Rambo, 5, samt Bingos dotter Nova, 15, och Katrins son Falke, 1, som de har på varsitt håll. De tillbringar väldigt mycket tid tillsammans som familj trots att de inte längre är ett par och båda är rörande överens om att det fungerar bra.

Det var i februari som Katrin Zytomierska gick ifrån Alexander Klingstedt som är pappa till hennes yngsta son. Sedan dess har hon varit singel och försökt bolla familjelivet som singelmamma med två grymma pappor vid sin sida. Men ibland rinner bägaren över och det blir stressigt då talar Katrin Zytomierska ut på Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Asså livet hörrni?! Ibland tror jag att det inte finns någon i hela världen som gör så många saker samtidigt som jag gör men sen fattar jag såklart att de flesta tjejer gör det men shit alltså. Ibland… “, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Annons

Att styra egna företag och samtidigt bolla familjelivet kan bli påfrestande och då måste man få ventilera det. Hon tycker att det blir mycket att hålla reda på med sina tre söner, samtidigt som hon vill leva upp till den status hon har skapat sig.

“Båda killarna har fotbollsträning så två ryggor att packa (sjukt avancerat med boll, flaska, rätta shortsen, en liten macka mellan skola och träning..). Sen planera lunchmatsäck till Rambo, där är jag såklart sjukt avancerad. Jag jobbar med mat liksom. Hälsoprofil. Kastar inte ner nåt bara.”, fortsätter hon.

Att få dela detta med sina följare på Instagram fick Katrin Zytomierska att komma till en insikt som fram tills nu kanske inte vara så solklar för henne. Det blir nog inga fler barn för henne, det räcker med tre stycken och en bonus. Samtidigt som hon är noga med att poängtera att hon klagar inte!

Självförvållat? Jaaaaaa och jag älskar det jag klagar inte bara delar med mig!!! Blir nog ingen fyra.”, avslutar hon inlägget med.

Så för er som hoppades på ännu ett barn för Bingo Rimér och Katrin Zytomierska så verkar det inte vara aktuellt, men vem vet vad framtiden har att utvisa?

FOTO: IBL, Instagram

Annons