Artikeln innehåller reklamlänkar

Bingo Rimérs insikt om relationen till Katrin Zytomierska

Bingo Rimér om relationen med Katrin

Förhållandet med Katrin Zytomierska har fått Bingo Rimér att tänka till. På Instagram rannsakar han sig själv om hur han var när de var ihop.

Tre år har gått sedan Bingo Rimér, 43, och Katrin Zytomierska, 40, gick skilda vägar efter sex år tillsammans. I dag lever de som goda vänner och får ihop vardagen tillsammans med de gemensamma barnen Ringo, 8, och Rambo, 5, samt Bingos dotter Nova, 15, och Katrins son Falke, 1, som de har på varsitt håll.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Men även om tre år har passerat kan Bingo Rimér än idag blicka tillbaka på kärleksrelationen han hade med Katrin Zytomierska. I ett inlägg på Instagram reflekterar han nu över hur han var under tiden de var ett par.

”När jag var ihop med Katrin tidigare så kunde det ofta uppstå situationer när jag gav henne de svaren hon ville höra. Oftast då i samband med att hon skulle ta ett beslut där hennes röst kunde påverka mina möjligheter att göra något roligt”, skriver Bingo.

Bingo tar en stökig grabbresa till Ibiza som exempel.

”Då var jag alltid lite extra lyhörd mot henne och svarade lydigt på hennes frågor. Jag svarade ytterst sällan vad jag tyckte eller tänkte och slingrade mig som mest när hon ville veta sanningen och ha ett rakt svar.. Jag svarade bara det jag visste att hon ville höra. Bara så jag fick hennes stöd och kunde plocka ut ett tillstånd till en grabbresa fyra dagar på Ibiza”.

Han fortsätter:

”När jag sedan landade på ön fyllde jag kroppen med oklara och antagligen olagliga preparat och dansade till dunka dunka musik hela natten lång. Jag hade ju bara minuterna efter att jag fått hennes stöd helt glömt bort vad jag hade lovat Katrin”.

I dag jämför Bingo Rimér diskussionerna med Katrin Zytmoierska med hur han ser på den politiska debatten. Bingo Rimér skriver att han tycker att alla politiker svarar exakt det väljarna vill höra inför valet, bara för att få ytterligare fyra år och sedan glömma bort vad man en gång lovat folket.

”Jag skulle nog kunna bli en klockren politiker efter att levt ihop med min egen lilla politiska diktator Katrin och därför lärt mig hur man alltid svarar det någon vill höra”, skriver han.

Men efter insikten om hur han var mot Katrin Zytomierska vill han i dag tänka igenom allting innan han säger något om vad han tycker om det politiska klimatet.

Bingo Rimér är fotograf och plåtade tidigare utvikningstjejer.

Bingo Rimér och Katrin Zytomierska har en nära relation trots att de är separerade.

Bingo Rimér, och Katrin med gemensamma sonen Ringo och Bingos dotter Nova 2013.

LÄS OCKSÅ: Bingo Rimérs nya barnbesked med Katrin Z: ”Väldigt överens”

LÄS OCKSÅ: Inspireras av stjärnorna – här höstens snyggaste sweatshirts

FOTO: IBL

Senaste nytt