TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bingo Rimérs nya barnbesked med Katrin Z: "Väldigt överens"

29 jul, 2018 
AvAgnethe Alm
Bingo Rimérs barnbesked
Tidigare i år var Bingo Rimér sugen på att skaffa fler barn. Men efter samtalet med exet Katrin Zytomierska verkar tankarna har ändrats.
Annons

Bingo Rimér, 43, och Katrin Zytomierska, 40, separerade våren 2015 och har barnen Rimbo, 8, och Rambo, 5, tillsammans. Trots att de inte längre är ett par är de fortfarande goda vänner och umgås. Nyligen åt de middag tillsammans och kom då in på samtalsämnet barn. Om detta berättar Bingo på Instagram.

”Vill du har fler barn? frågade jag Katrin när vi åt middag på Getfoten igår. Det blev en lång diskussion som tillslut landade i följande resonemang: Och här var vi faktiskt väldigt överens för ovanlighetens skull”, skriver han.

Tidigare i år berättade Bingo att han var sugen på fler barn på Instagram och efterlyste samtidigt någon som skulle kunna tänka sig att skaffa ett till med honom. Men nu verkar han ha ångrat sig.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Visst är tanken på fler barn väldigt härlig och lockande för oss båda. Ingen ångrar ju sina tidigare barn. Det finns dock några saker som talar emot fler barn”, förklarar han.

Annons

Bingo menar att han inte skulle vilja skaffa ett till barn och känna att han inte har tiden och möjligheten som krävs för att ge de barn han redan har den kärlek och engagemang som de önskar och förtjänar.

Han faller också in i tankar på att han kanske inte får ett friskt barn om han får ett till, även om han skulle älska det lika mycket trots särskilda behov. Och skriver även att man måste tänka på alla de barn i världen som är bortglömda och övergivna. Som inte har samma trygga och kärleksfulla liv som hans egna barn har just nu.

”Ingen kan ju göra allt för dessa barn. Men alla kan ju göra något för att även dom skall få ett bättre liv. Jag tänker framförallt på barn i utsatta områden som råkat fruktansvärt illa ut pga av krig och elände”.

Summa summarum är Bingo nöjd med den situation han är i nu, med egna barn och bonusbarn.

”En stor sak för mig personligen är att jag inte trodde att det var möjligt att känna lika mycket värme och kärlek till ett bonusbarn, som som jag gör till mina egna biologiska barn . Men det vet jag nu”.

I kommentarerna möts han av fina ord från följarna:

”Tänk om fler varit som er familj, helt fantastisk att ni får ihop det på det viset”, skriver en.

”Helt rätt det du skriver och det ni känner”, skriver en annan.

https://www.instagram.com/p/BlkOjsug1Irk-xjCtww4Y-V2nMQ1fN-CA5dk0s0/?taken-by=bingorimer

Foto: IBL

Annons