LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Katrins känga efter dyra semestern: "Är väldigt sjukt"

11 jul, 2017 
AvOla Brising
Zytomierska är allt annat än nöjd efter chartersemestern till Mallorca. På Instagram beskriver hon den som hutlöst dyr med och med en service som var under all kritik.
Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Katrin Zytomierska, 39, har nyligen varit på en veckas chartersemester till Mallorca med familjen. Och efter att hon kommit hem framgår det tydligt att hon är allt annat än nöjd. Igår la nämligen Katrin ut en bild på yngste sonen Falke, 4 månader, i knät på en av reseföretagets maskotar. Under bilden skriver hon:

“Som vanligt efter att man har varit på en semester blir man ombedd att svara på enkät om semestern. Som vanligt gör jag det hellre här och delar med mig till er alla. En vecka på Mallorca – Sunwing – Lollo och Bernie inkluderat. Totalkostnad ca 50 000 kr. Då inkluderas flyg, boende och buffé”.

Katrin förklarar att hon tycker det var en hutlöst dyr semester. Efter att ha räknat bort cirka 10 000 kronor för flygbiljetterna kommer hon fram till att rummet bör ha kostat henne 5714 kronor per natt, inklusive vad hon beskriver vara en “lågkvalitativ buffé”. Hon börjar redovisa vad hon fick för pengarna:

Annons

“I rummet ingår inte städning det tillkommer en kostnad om man vill ha det. Då svabbar inte städerskan golvet utan det är klibbigt hela veckan och man går gärna inte barfota på det alls. Sängarna är av normal standard kuddarna är inte stenhårda utan helt ok”.

Katrin fortsätter:

“AC:n går ofta sönder och låter som en traktor som startas, gasas och sen lägger av. Om och om igen dygnet runt. Man får aldrig en tyst sekund på rummet men det är i linje med resten av anläggningen då den proppats med så mycket folk att man måste stå redo och armbåga sig fram prick 08.45 varje morgon för att få en solsäng vid poolen”.

Poolområdet är hon inte heller imponerad av:

“Ett område som påminner mest om ett badhus där dryck serveras i plastglas och kaffet smakar te”.

Eftersom Katrin förutom Falke även hade med sönerna Ringo, 7, Rambo, 3, är det dock barnklubbens alla brister hon irriterar sig på mest av allt:

Annons

“På barnklubben erbjuds barnen en syssla och det är att göra pärlplattor. Någon planerad aktivitet om dagen går att boka men då kostar det 7 Euro per barn”.

Hon konstaterar sedan:

“Barnklubben är usel. Ving hänger upp detta koncept kring två maskotar och de har ni själva kritiserat här på min insta. Kan dock känna att Lollo ser lite gladare ut än Bernie”.

Under veckan familjen var på Mallorca la hon dock ut en mer positiv bild av sig själv, barnen och nyss nämnda Bernie:

https://www.instagram.com/p/BV6m86zFydf/?taken-by=katrinzytomierska&hl=sv

Vi gissar hur som helst att Katrin inte kommer åka på några fler chartersemestrar med familjen den närmsta tiden. Själv konstaterar hon nämligen att det inte skulle ha kostat henne mycket mer att ta in på ett lyxhotell i Dubai med familjen och att hon då i varje fall hade fått luta sig tillbaka och njuta av en oklanderlig service.

“Det är väldigt sjukt”, avslutar hon sin egen summering.

FOTO: Instagram, IBL

Annons