Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kate Middleton i svensk design – här hittar ni populära plagget

03 okt, 2018 
Kate Middleton bär jacka från svenska märket Fjällräven
Under sin första arbetsdag efter mammaledigheten bar Kate Middleton en jacka av svensk design!
Annons

Den 23 april i år fick Kate Middleton, 36, och prins William, 36, sitt tredje barn, prins Louis. Efter sin mammaledighet är nu Kate Middleton tillbaka på jobbet. Och vill ni veta vad hon hade på sig dagen till ära? En jacka av svensk design!

En grön jacka från Fjällräven i modellen ”Stina” matchade hon med ett par höga stövlar i brunt och en stickad topp och en byxa i passande naturfärger. Under dagen besökte barnen på the Sayers Croft Forest School and Wildlife Garden i västra London. Vad passar då bättre än en sportigare look som gör sig perfekt för aktiviteter som att krypa i buskar och snår eller göra annat busigt med barnen?

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

För barnen förklarade även hertiginnan att hon själv brukar tillbringa timmar med att jaga spindlar i sin trädgård tillsammans med sina två äldsta barn, prins George, 5, och prinsessan Charlotte, 3.

Vill du ha en liknande jacka i grönt som Kate Middleton? Här har vi samlat flera jackor som liknar hertiginnans!

Annons

Men för den som vill ha något i samma märke som Kate Middleton finns den populära ryggan från Fjällräven i färger vi älskar!

Annons

Se Kate Middleton i sin Fjällräven-jacka:

FOTO: Ibl

Annons