Robinson-Robban friade till flickvännen – och glömde bort det

Robinson-Robban glömde bort sitt frieri
Robert ”Robinson-Robban” Andersson hittade kärleken i Simone Brandstedt i fjol.
Nu avslöjar Robban att han har friat till Simone – men att han glömde bort det dagen efter.
– Räknas inte, säger Robban till Expressen.
Annons

Robert Andersson, 45, blev Robinson-Robban med hela svenska folket när han 1999 för första gången medverkade i den populära dokusåpan, som då hade det fullständiga namnet Expedition Robinson. Även 2003, 2005 och 2012 kunde tittarna se Robban på en öde ö då han återigen medverkade i programmet.

Annons

För tio år sedan träffade han kärleken i Linda Lundin, 37, och paret fick två barn ihop – Tiger, 8, och Chili, 6. Men efter nio år tillsammans meddelade Robban i maj 2018 att han och Linda valt att gå skilda vägar.

”Kärleksförhållandet har sakta men säkert runnit ut i ett kompisförhållande. Därför har vi helt odramatiskt insett att vi ska leva på var sitt håll. Men vi gör det som livslånga goda vänner”, skrev Robban på sin Instagram.

Annons

Robinson-Robbans nya kärlek

Men det dröjde inte länge innan Robban hittade kärleken på nytt. I en tidigare intervju med Hänt berättade Robban att han laddat ner dejtingappen Tinder – och fann där Simone Brandstedt, 28.

– Vi fick en match direkt, skrev till varandra och hon var jävligt skön. Hon har ju ironi och var den enda jag snackade med seriöst med. Redan där kändes det rätt, berättade Robban för Hänt.

I somras flyttade Robinson-Robban och Simone ihop och för Hänt avslöjade Robban att han var öppen för att skaffa barn med sin nya kärlek:

– När vi började träffas sa hon att hon inte vill ha barn själv, men så kröp det fram rätt snart att hon vill det i framtiden. Det passar mig bra. Just nu vill jag inte ha barn, men eftersom jag älskar Simone kan jag tänka mig att skaffa barn med henne i framtiden.

Annons

Glömde bort frieriet till flickvännen

Nu verkar det som att paret är påväg att ta ytterligare ett steg i sitt förhållande. Under en intervju med Expressen berättar Robban om en stor kärleksmiss som råkade ske nyligen. Detta på grund av de tunga medicinerna han äter på grund av skadeproblem.

– Jag måste ta tabletterna för att klara av att sova. De är så pass grova att jag friade till Simone på kvällen, och sedan kom jag inte ihåg det på morgonen. ”Du friade till mig i går!”. ”Nej, det gjorde jag väl inte?!”. ”Jo, Robban, det gjorde du!”, berättar Robban för Expressen och fortsätter:

– Men vi strök den. Den räknas inte. Det får vara lite planerat. Jag har en tanke som ligger och gror i jorden. Det kommer bli ett bra frieri.

Dokusåpa-profilens flickvän och numera sambo, Simone, stämmer in under intervjun med Expressen och bekräftar parets kommande planer – trots Robbans bortglömda frieri.

Annons

– Vi ska gifta oss! säger hon till tidningen.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…